Daliborka Šimunović: Kako sam izliječila smrtonosne kvržice

Daliborka Daca Šimunović iz okoline Zagreba tvrdi da je kombinacijom Eliksira zdravlja sa Kavkaza i “Cedar pločom” na tretmanima kod dr. Seke Trobradović pobijedila rak

U još jednoj bolnoj priči sa sretnim završetkom iz ordinacije doktorice Šuhrete Seke trobradović, dušu nam je otvorila rođena Zagrepčanka, Daliborka Daca Šimunović.
Rođena je prije 46 godina u Zagrebu, od oca Srbina i majke Hrvatice. Prije nekoliko godina, centar Zagreba napustila je radi zdravlja. Sve teže joj je padala vreva urbane sredine, zagađenost, stres koji sa sobom nosi život u glavnom gradu. U okolici Zagreba, u porodičnoj vikendici, Daliborka se posvetila uzgoju voća i povrća, te udišući svakodnevno čist vazduh, svoje zdravlje vidno popravila. Ipak, za bolest koju je imala, samo vazduh i organska hrana – nije bilo dovoljno. U kratkim crtama donosimo njenu ispovijest.

 Tretmani spasa

Dugo vremena sam osjećala slabost, česte glavobolje, nesvjestice, grčeve u nogama, nagon za povraćanjem. Kosa je postajala sve rjeđa, moji kilogrami sve manji. Radila sam stresan posao, pa sam dala otkaz i odselila se, misleći kako će me udaljenost od svega toga preporoditi. I jeste. Prvih mjeseci, nisam osjećala nesvjesticu. Vratila mi se boja u lice, ja živnula. Magnezij je smirio nemirne noge i grčeve, svjež vazduh je odagnao migrenu, a daleko od kancelarije značilo je daleko od stres.

A čim nema stresa, vi ste kao rob kojem su skinuli okove. Međutim, nisam tad ni znala da je nešto drugo zapravo svo vrijeme narušavalo moje zdravlje. Radilo se o raku dojke, koji se polagano širio mojim tijelom – priča nam Daca, kako je odmilja zovu kćerke, muž, zetovi…
Svi simptomi koje je osjećala, dobili su ime onog jutra kad je napipala kvržicu na dojci. Ubrzo je došla i dijagnoza – rak dojke, zatim hirurška intervencija, ali, nisu iskorijenjene ćelije raka. One su krenule dalje, pa su napadale ključnu kost, vrat i noge, lice i pluća. Bilo joj je ostalo malo od života, kada je započela tretmane spasa kod dr. Trobradović
Nalazi patologa, a naknadno i onkologa potvrdili su prisustvo zaostalih smrtonosnih ćelija.

– Kad vam se tako nešto desi, u početku ne vjerujete. Mislite da se to uvijek dešava drugima, a nikako vama, niti nekom vašem. Tek kad se vi nađete u takvoj situaciji, počinjete razmišljati o teškoj sudbini, boriti se, tražiti lijeka. Obzirom da je rak ubrzano napredovao, jedino rješenje je bila hirurška intervencija – priča Daliborka.
Nažalost, vrijeme je pokazalo da je u njenom tijelu ostalo još ćelija raka. Opaka bolest se nastavila širiti i napadati i druge dijelove tijela.

– Nekoliko mjeseci kasnije, na lijevoj strani vrata sam napipala još jednu kvržicu. “O Bože, nije valjda opet…”, vrištalo je sve u meni. Ali, zalud vapaji, molbe i pogled upućen ka nebu – rak se vratio. Ustvari, nije nikad ni nestao, samo je pritajen i učahuren čekao pogodan momenat za širenje i napad – nastavlja Daca svoju priču.
Ispostavilo se da je rak zahvatio ključnu kost, vrat i noge, a širio se i prema licu i plućima. Opet su uslijedila ispitivanja, kemoterapije, zračenja, loši nalazi… Nije imala bolova, ali se, kako kaže, topila, nestajala, venula, mršala… Boljele su je jedino noge. Bile su jako otečene. Dva mjeseca nije mogla ustati, ležala je nepokretna, čekajući da se desi čudo.

– Trajale su te patnje nekoliko mjeseci. Taj period najkraće mogu opisati kao moja najveća životna agonija. Očekivala sam smrt, paralizu, patnje… Dobra vijest je bila da su liječnici uspjeli donekle zaustaviti napredovanje bolesti.

 Sarajevska čudesa

Čudo se desilo u Sarajevu, kod doktorice Trobradović. Kombinacija tretmana Eliksirom sa Kavkaza i Cedar ploče, još jednom su se pokazali efikasnim lijekom, protiv svih vrsta oboljenja, pa i raka.

– U početku sam sa strahom posjetila doktoricu, a ubrzo se strah pretvorio u sreću. Kao što vidite, otok je u potpunosti nestao, kao i bolovi. Kvržica takođe nema, istopile su se. Osjećam se izvrsno, nalazi nikad nisu bili bolji, a raka više nema. Ne znam čemu ovo da pripišem, još sam uvijek u čudu. Konačno je kraj mojim mukama. Danas idem ulicom i smijem se na sav glas, a ljudi me gledaju, misle valjda da sam skrenula s pameti. A ja sam samo sretna, presretna, jer sam najbogatija na svijetu. Zdrava sam – kazala nam je na kraju Daliborka pokazujući svoje fotografije, prije, nakon i za vrijeme liječenja.

Riječ doktorice: Sve ćelije zablokirane

Kad sam prilikom prvog tretmana Daliborku priključila na aparat koji mjeri i bilježi sva dešavanja u organizmu, ostala sam zatečena. Protok energije u tijelu bio je ravan nuli. Svaki atom kod nje je bio u grču, a sve ćelije zablokirane.

Razbili smo ta zakrčenja, Eliksirom sa Kavkaza očistili organizam od otrova i raka a Cedar pločom zaštitili pacijenta od daljnjeg izlaganja patološkim zračenjima na koje nijedan organizam nije imun – pojašnjava doktorica Trobradović.

error: Content is protected !!