Da vas vidimo: ŠTA MISLITE KUDA HODA OVA MAČKA – GORE ILI DOLJE PO STEPENICAMA

Vaš odgovor otkriva kako gledate na svijet. Pogledajte fotografiju i zavisno od kretanja mačke po stepenicama otkrit ćete jeste li pesimist ili optimist.

Ova optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama. Postoje dva načina na koji možete vidjeti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dolje. Sve zavisi od vase perspektive, a otkrit će jeste li optimista ili pesimista, prenosi The .

Ako ste vidjeli da se mačka penje uz stepenice, imate vrlo optimističan pogled na život. Svugdje vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji od ostalih, vi ćete uvijek biti bolji i truditi se biti što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

Ako ste vidjeli mačku koja silazi niz stepenice, imate pesimističan pogled na svijet. Vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših ličnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled prema svijetu. Vrlo teško se otvarate drugim ljudima i ne vjerujete im lako, prije svakog djelovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni i skeptični prema osobama koje su, prema vašem mišljenju, predobre. Vrlo ste oprezni u svemu, pa vas je teško obmanuti ili zavesti.