Da li znate koliko je vaša DUŠA stara po Zodijaku: ko je drevan, a ko je nov?

Postoje teorije da su neke duše reinkarnirale davno, još u zoru ljudskog postojanja, dok su druge nove u materijalnom svijetu. Uz pomoć astrologije možemo da pokušamo da otključamo istinsku starost naše duše.

Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje, koje možemo da dobijemo isključivo kroz životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem. Ti ljudi sa drevnim dušama, uvek gledaju širu sliku i ne reaguju na agresivan način, već imaju miran i opušten pristup, piše atma.hr.

Mlade duše su manje vremena prisutne na ovom svijetu i manje su zreli. Često su znatiželjniji i uzbuđeniji zbog svega. Oni su ambiciozniji i brzo reaguju na situacije sa kojima se suočavaju. Takve duše su mlade u srcu i često se osećaju kao da imaju mnogo toga da nauče i ostvare.

A šta na to sve kaže Zodijak?

Bik
Vaša duša je srednje starosne dobi. Doživjeli ste razna iskustva, ali još uvek vas čeka mnogo rada na sebi.

Lav
Vaša duša je drevna i živahna, baš kao mudra starija osoba. Proživela je hiljadu života, a ipak još uvijek je snažna i postojana.

Ovan
U igri života, vaša duša je relativno nova. Dobili ste nevjerovatne lekcije i znanje, ali putovanje još nije ni na polovini!

Djevica
Vaša duša je misterija. Vaša duša je velika zagonetka, jer je istovremeno infantilna, ali i napredna i zato je ljudima teško da je dešifruju.

Vodolija
Vaša duša je kao dijete, mlada je i nevina. Iako je možda mlada, nije nezrela ni infantilna, već opuštena, bezbrižna i ispunjena lakoćom.

Blizanci
Vaša duša je starije dobi. Vi ste otporni, mudri i sada želite da se bacite na novi hobi ili aktivnost, koji će vam donijeti stimulaciju.

Rak
Vaša duša je stara, sa jasnim i prisutnim umom. Mladi ste u srcu, a mudrost i jasnoća koju projektujete privlače prema vama one kojima je potreban životni savjet.

Strijelac
Vaša je duša kao tinejdžer. Mlada, divlja i bezbrižna. Uživajte u vožnji dok traje, jer će biti gotova pre nego što mislite.

Jarac
Vaša duša je super stara i hrabra. Prošla je kroz nevjerovatne priče i sada joj je potreban mir. Sada je vrijeme za posmatranje i razmišljanje.

Riba
Vaša duša je mlada i raspršena, nova je u životu i u svemu što se nalazi u njemu, zbog čega vidite ljepotu u najčudnijim mjestima ili stvarima. Vaša nevinost je tako osvježavajuća i potrebna u današnjem svijetu!

Vaga
Vaša duša je drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve te živote neizbježno ste postali iscrpljeni.

Škorpija

Vaša duša je na svom vrhuncu i željna je avanture, akcije i uzbuđenja.

Ipak, istodobno je i umorna od svih prepreka i stvari na ovom svijetu koje blokiraju vaš put.