Da li ste žrtva lažnih informacija i tračeva? Oči jedne od tri ove životinje daju odgovore i nose važnu poruku!

Nakon što odaberete životinju koja zove vašu dušu, energija te životinje će raditi s vama u vašem životu kako bi vam pomogla tokom vašeg putovanja. Ona će vam dati uvid u teškim situacijama..

Šamani vrlo blisko sarađuju sa svim aspektima prirode; to mogu biti elementi, vrijeme i različiti životinjski duhovi koji dolaze do njih u snu, kao i u svakodnevnom životu. Nakon što odaberete životinju koja zove vašu dušu, energija te životinje će raditi s vama u vašem životu kako bi vam pomogla tokom vašeg putovanja. Ona će vam dati uvid u teškim situacijama, potvrditi svoju prisutnost pojavljujući vam se u prirodi, možda je češće budete viđali na televiziji ili će putovati s vama u snovima i meditacijama.
Pogledajte u oči svake životinje, a zatim odaberite onu koja zove vašu dušu!

1. Mačka
Mačka je u stanju da vidi istinu izvan iluzije, nezavisna je i vrlo je pažljiva. Pomoći će vam u situacijama u kojima možete da budete žrtva lažnih informacija.
Pomoći će vam da dešifrujete istinske činjenice i da se ne oslanjate na druge podatke. Ona vas podstiče da ne otkrivate sve vaše karte i da druge držite u neizvjesnosti!

2. Zebra
Zebra je divlja životinja, odbija pripitomljavanje i iako živi u stadu s drugim zebrama, čuva svoju individualnost svojim jedinstvenim oznakama pruge.
Možda je vrijeme da potražite zajednicu istomišljenika koji su saosjećajni prema ostalim članovima, unutar njihove zajednice. Vi ste već bili pustinjak, vrijeme je da potražite svoje pleme.
3. Sova
Sova je izuzetno intuitivna, ima sposobnost da vidi ono što drugi mogu da previde, a često je glasnik promjena u životu. Prilikom rada s njom, neophodno je biti svjestan suptilnih znakova i promjena u vašem životu.

Svakako odvojite vrijeme na kraju dana kako biste razmišljali o znakovima i simbolici koje ste primili tokom dana. U to doba možda budete patili od nesanice zbog njene noćne prirode. Umjesto da pokušavate da se vratite na spavanje, pažljivo slušajte savjet mudre stare sove. (awakeningpeople/mysticalrave)