POKUŠAJTE SA TEČNOM DIJETOM: Ovih pet pića će vam pomoći da dovedete liniju do savršenstva!

Kako biste dotjerali svoju liniju do perfekcije, ne morate da lijete znoj u teretani ili se izgladnjujete. Dovoljno će biti da jedete normalno, da se što više krećete i da uz sve to ispijate što veće količine slijedećih napitaka, jer oni imaju moć da tope vaše kilograme.

Zeleni čaj
Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šolja ovog moćnog napitka dnevno učiniće da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Cijeđeni sokovi
Odličan su izbor ukoliko svoj organizam želite da očistite od toksina, a samim time se i riješite viška kilograma. Cijeđene sokove možete da pravite od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput mrkve i jabuke.

Sokovi od povrća
Kelj, kupus, brokoli ili karfiol su namirnice koje blagotvorno djeluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju tjelesnu masu i uravnotežuju nivo hormona.

Sok od kruške
Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim toga što pomaže da izgubite kilograme, ujedno i povećava nivo tjelesne energije. Isti efekat na tijelo ima i sok od borovnice.

Crna kafa
Kada se pije u umjerenim količinama, crna kafa ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od kancera, dijabetesa i srčanih oboljenja, a povrh svega toga kafa nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu tjelesnu masu.