DA LI STE MEĐU NJIMA? OVI HOROSKOPSKI ZNACI UVIJEK IMAJU SREĆE

 

Astrolozi kažu da su oni, kada je sreća u pitanju, najviše talaični. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju jaku intuiciju i privlače sreću kao magnet. Provjerite da li ste među njima:

Rak

Tajna njihovog uspjeha je što, uprkos svim preprekama, uvijek pronalaze snagu da počnu iz početka. Strijelac je snažan poput Feniksa, koji se iznova i iznova diže iz pepela. Oni su hrabri i baš zato ih i prati sreća, piše Stil Kurir.

Lav

Iako su vrlo vrijedni i aktivni, Lavovi tačno znaju kako će da usmjere vodu na svoju vodenicu. Oni vešto izmanipulišu druge da nesvjesno obavljaju stvari umjesto njih, a oni na kraju preuzmu zasluge. Nevjeroatno, ali Lavovi imaju najviše sreće čak i u igrama na sreću.

Ribe

Ribe se izmigolje iz svih problema i uvijek dobiju ono što žele. Potencijalne nevolje uvijek uspiju da izbjegnu za dlaku, a baš poput Lavova jako dobro manipulišu drugima što im najviše ide na ruku. Ipak, ono što im ne ide na ruku je činjenica da su vrlo lijene pa provedu veliki dio života tražeći lakše načine zarade i rješavanja problema.

Jarac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su magneti za dobre stvari. To je zato što su uporni i hrabri. Ne plaše se novih prilika i izazova, zato im često polazi za rukom da postignu mnoge stvari. Željni su uspjeha, a njihova intuicija je izražena, pa gotovo uvijek prepoznaju dobre prilike, piše Noizz.rs.