Da li ste kompatibilni s partnerom? Numerologija ima odgovor!

Neki parovi imaju prilično harmoničan odnos, dok su kod drugih česte trzavice, scene i grube riječi. Numerologija može da objasni zašto se to dešava.

Mir i harmonija

Ako ste vi i vaš partner rođeni četvrtkom ili 2,3 ili 6. datuma, onda u vašem odnosu vladaju mir i harminija. Vi ste sretni samo kada ste jedno pored drugog i odvažno plivate u životnim vodama. Lako postižete dogovor i nije vam potreban neko sa strane da vam riješi problem.

Duga veza

Ukoliko ste vi i vaš partner rođeni u periodu od ponoći pa do šest sati, to je garancija za dugu vezu. Vi ste stabilan par, rijetko se sporječkate i lako postižete konsenzus.

Složen odnos

Na prirodu odnosa utiče i to da li ste rođeni parnog ili neparnog dana. Ukoliko ste oboje rođeni u nepranom danu, onda su neminovne prepirke, svađe, scene ljubomore,  jer jednostavno drugačije ne možete da funkcionišete. Ako ste oboje rođeni na parni dan, to stvara harmoničan odnos. Ukoliko je jedan partner rođen na parni, a drugi na neparni dan, ovaj drugi će uvijek željeti da dominira, neće imati razumijevanja za voljenu osobu. To je, naravno, razlog svađa i neprijatnih scena. Osobi rođenoj na parni dan u toj vezi jedino ostaje da se prilagodi partneru ili da ga napusti.

Sretni parovi

Smatra se da je sudbina izuzetno naklonjena parovima u kojima su oba partnera rođena 7,14,21. ili 28. datuma u mjesecu. Čak ako su se uzeli i siromašni kao “crkveni miševi”, ovi partneri dobiće moćnu energiju i stvoriti svoje poslovno carstvo. Samo kada su zajedno, ide im sve od ruke.