DA LI STE DOVOLJNO STRASTVENI? PROVJERITE DA LI STE VI ILI VAŠ DRAGI MEĐU PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SE DOBRO LJUBE

Dobar poljubac je najljepše sjećanje na nekog partnera. Ali ne zna svako dobro da se ljubi, potrebna je i određena vještina, a ne samo emocije.

Kada želimo bolje da upoznamo neku osobu često tražimo pomoć od astrologije jer, vjerovali ili ne, horoskopski znak može mnogo toga da kaže o nekome. Evo koji su horoskopski znakovi najbolje savladali umjetnost ljubljenja.

Ribe

Romantične ribe vide samo dobro u ljudima. Poznati su po tome što se brinu o drugima, što ih čini idealnim životnim partnerima. Ribe to možda nikada neće priznati, ali su scenu ljubljenja milion puta “prešli u glavi” prije samog čina. Znači, kada dođe taj trenutak riba će učiniti sve da bude savršen.

Lav

Jedna od glavnih karakteristika Lava je želja da udovolji ili bude zadovoljan. Zato, kada lavovi žele da budu romantični, učiniće sve da njihova ljubavna priča bude najbolja. Poput kralja, Lav se izuzetno ponosi svojim ljubavnim vještinama, uključujući i ljubljenje. Toliko žele da njihov poljubac bude savršen, da bi mogao da podstakne pjesnike da pišu pjesme o njemu.

Strijelac

Strijelac voli iskrenost isto koliko i avanturu. A kada se ove dvije osobine spoje, vjerovatno ćete dobiti osobu koja se dobro ljubi. Njihov poljubac je uzbudljiv poput nove avanture i prepun je iskrene strasti.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj prirodi i odanosti, što se smatra za dva najveća ljubavna kvaliteta. Kada se Škorpija ljubi, što čini tek nakon što se uvjeri da je u pitanju prava ljubav, ona je puna neodoljive strasti, piše klix.ba.

Rak

Rakovi su osjećajne ličnosti zbog čega se ljudi lako zaljubljuju u njih. Takođe, rakovima je veoma važna ljubav i porodica i vjeruju u ljubav za cijeli život. Ovom horoskopskom znaku bilo koji čin ljubavi, bilo da je to poljubac ili zagrljaj, toliko je pun emocija da je gotovo nemoguće oduprijeti se tome, prenosi superžena.b92.net.