Da li nosite prokletstvo na sebi? Kako ukloniti to prokletstvo?

Mnogi od nas nisu ni svjesni sila oko sebe. Različite energije i vibracije su svuda oko nas, i pozitivne i negativne. Saznajte šta bi trebalo da uradite ukoliko dođe do nakupljanja negativne energije u vašem domu.

Svaka osoba na ovom svijetu nosi svoju energiju, bila ona negativna ili pozitivna. Ta energija se prenosi na sve stvari sa kojim imamo kontakt, čak se ona može osjetiti i na mkestima gdje boravimo.
Što više ljudi u jednom domu živi, to će više miješanja energija biti, a ta energija ne mora uvijek biti pozitivna. To se takođe odnosi i na ljude koji posjećuju vaš dom, i njihove vibracije se miješaju sa vašim.

Ukoliko se iz neobjašnjivih razloga osjećate loše u svom domu, moguće je da je došlo do nakupljanja negativne energije. Ova energija takođe može uticati na zdravlje, finansijsko stanje, kao i na raspoloženje.

Kako biste se oslobodili negativne energije uzmite staklenu čašu, u trećinu čaše sipajte vodu, zatim trećinu sirćeta i trećinu morske soli. Čašu bi trebalo ostaviti u prostoriji za koju ste uvjereni da se negativna energija osjeća.

Prostoriju zaključajte i niko ne bi trebalo da ulazi u nju narednih 24 sata, kako bi se sva negativna energija skupila u čaši

Lako ćete prepoznati da li u sobi ima prisustva negatvne energije. Ukoliko je količina tečnosti u čaši ista, nema razloga za brigu. Međutim, ukoliko tečnost u čaši više nije providna, ili postoji veća količina mjehurića, to je znak da ipak nešto nije u redu.omNegativna energija je prikupljena u čaši, što znači da bi vi odmah trebalo da je se rokešite.

Ovaj postupak primjenjujte dok god tečnost u vodi ne ostane onakva kakvom ste je ostavili.