Čuveni turski astrolog prognozira: KOJIM ZNACIMA ZODIJAKA OD MAJA KREĆE HAOS?

Tri znaka spadaju u grupu ljudi kojima će biti najteže, navodi turski astrolog Murat Kojun.

Lav
Za Lavove će maj 2022. godine biti puna iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak. Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u maju 2022. godine. Sve što su željeli vezano za karijeru se mijenja, postaviće nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promjena profesije.

Djevica
Djevice će biti u prilici da konačno razmrse složene porodične odnose i okrenu novi list. Ovo nije nešto što žele, i zbog čega će dosta patiti, ali gledano na duže staze će biti dobro za njih. Slijedeći mjesec će biti period velikih promjena za predstavnike ovog znaka koji će morati dosta da se prilagođavaju, a što im nikako neće prijati. Astrolog savjetuje da “spuste loptu” i prihvate sve što im maj 2022. donosi. U protivnom će samo pogoršati situaciju.

Škorpija
Škorpije će od maja 2022. godine staviti na test kad je riječ o porodici. Ovo se ne odnosi samo na užu familiju i partnera, već i bližu rodbinu. Moguće su promjene u braku, sve zavisi od toga da li će biti spremni za kompromis ili će ponovo “udarati glavom o zid”. Maj 2022. će ih naučiti da poboljšaju komunikacu sa drugima kroz brojne izazove ali i probleme na poslu. Trebalo bi da povedu računa o zdravlju.