Čuveni astronumerolog Stefan Dragojlović, Aurinim čitateljima poklanja numerološki putokaz za narednu godinu: PETICAMA bogatstvo, OSMICE neka se dobro čuvaju CRNE MAGIJE!!!

Stefan Dragojlović je trenutno jedan od najtraženijih numerologa u regionu. Teško da postoji osoba koja za njega nije čula. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Stefan diplomirani psiholog. Stefana su oduvijek zanimale misteriozne stvari i još kao mali volio je da se poigrava brojevima, često ih je tumačio na sopstveni način i pridodavao određena značenja brojevima. Među Stefanovim klijentima ima mnogo poznatih političara, pjevača i sportista, koji često dolaze kod njega na konsultacije jer mu je uža specijalnost poslovna numerologija i biznis astrologija i samim tim im to mnogo pomaže u poslovnim potezima. A evo kako Stefan kroz brojeve vidi godinu koja je pred nama.

Stefan Dragojlović (00 381 65 6305 095)

Laganim koracima ulazimo u numerološku godinu trojke; 2+0+1+9=12, a 1+2=3.

Trojka je inače i ekvivalent planete Jupiter, koji je astrološki gledano poslije više od decenije ponovo ušao u znak Strijelca, i mi, astrolozi kažemo da je on u svom sjedištu. I ovoga puta nam se poklapaju, sestre po nauci, astrologija i numerologija.

Trojka je simbol uspjeha, slave, materijalnog blagostanja, sreće i širenja na svim poljima…

Takođe predstavlja i zakon ljubavi i blagonaklonosti, vlada porodičnim i društvenim životima ljudi. Trojka je i broj djece, braka, ali i spletki, neumjerenosti u hrani, piću, često odvodi i u porok. Kako se kome zalomi…

S obzirom da je prošla godina bila teška, depresivna i mnogima naporna, sada je vrijeme da sve loše ostavimo iza sebe, jer je ovo godina aktivnog društvenog života, emotivnog buđenja i ispoljavanja sebe. Izgledaćete optimistički raspoloženi, ali iznutra pomalo nestrpljivi i uznemireni, jer planovi su tu, želje se rađaju, ambicija raste…

Iskoristite sve prilike koje će vam se ukazati, jer ova godina će zaista biti prepuna uspjeha, razonode, poslovnih šansi, razgovora, pregovora, ali i novih ljubavnih avantura. Sve će vam polaziti za rukom. Na poslu će uvažavati vaše mišljenje, a poslije vještih pregovora sa nadređenima, uspjećete da dobijete zasluženu nagradu, povišicu ili radno mjesto o kome ste maštali. Mnogi od vas će biti srećne ruke, a to se odnosi i na rizike i na lutriju i sve igre na sreću.

Ova povoljna godina donosi i ljubav, romansu, flert, prinovu. Posvetite pažnju svom izgledu. Vježbajte, trčite, bavite se sportom, jogom…Ovo naglašavam iz razloga što postoji mogućnost u suprotnom da se ugojite.

Najviše će poslovnog uspjeha imati osobe koje se bave ili se nalaze u sljedećim sferama: Advokati, učitelji, štampari, izdavači i lektori, glumci, bankari, sveštenici, carinici, humanitarni radnici, sudije, profesori, ministri, filozofi, savjetnici, urednici, predavači….

U godini trojke rade emocije, žudićete za ljubavlju i tražiti je u sebi i oko sebe. Srce će vam biti nemirno, neodlučno, maštovito…Ove godine će biti mnogo preljube, samim tim i potencijalni raskidi i razvodi na pomolu zbog emotivnog razočarenja.

Nazalost, kriminal i prostitucija će cvjetati ove godine. Kako u inostranstvu, tako i kod nas. Droga će stizati iz Latinske Amerike, naročito iz Kolumbije, doći će nam organizovane bande iz Maroka.

Što se tiče zdravlja, očekujte stres, umor, preopterećenje, nervozu i emocionalnu napetost. Mogući problemi sa jetrom, slezenom, pankreasom, krvnim sudovima, cirkulacijom, sinusima, plućima (bronhitis, astma), ušima, kukovima… Ako ste ranije imali teška oboljenja poput karcinoma, obavezno na kontrolne preglede, jer postoji mogućnost vraćanja, širenja, metastaza itd.

Nepovoljni mjeseci: januar i oktobar. Srećni mjeseci: mart, maj i juli. Srećan dan: četvrtak.

UTJECAJ GODINE BROJA TRI NA LIČNE BROJEVE

Da biste pročitali prognozu za vaš broj najprije je potrebno da izračunate vaš lični numerološki broj. Pokazaću vam na primjeru Petra Petrovića koji je rođen 16.11.1978.  Sabiramo sve brojeve redom 1+6+1+1+1+9+7+8=34 slijedi 3+4=7. Petrov broj je 7.

Ako je vaš lični broj 1

Drage moje jedinice, ove godine vas očekuje napor i teret iz kog nećete bas lako izaći. U ovoj godini je najbolje prepustiti se poslu i kroz fizičke aktivnosti prazniti nagomilanu negativnu energiju kako ona ne bi uticala na stanje vaseg cjelokupnog organizma i aktivirala bolesti za koje imate predispozicije. Ova godina je dobra za promjenu posla, ali je teška, naporna i traži da sebe maksimalno angažujete. Na jesen dolazi do određenog rasterećenja.

Pozitivno se okrenite sebi i životu. Doživjećete emotivno buđenje, ali svakako impulsivno reagovanje će nanijeti štetu. Mogućnost nasljedstva. Čuvajte se u saobraćaju. Ne vraćajte se starim vezama. Mogućnost ulaska starijeg partnera/ke u vaš život. Izbjegavajte stres i što više odmarajte i hranite se zdravo.

Ako je vaš lični broj 2

Ako je vaš lični broj 2 onda ćete ove godine doživjeti duhovno buđenje, otvaranje, i rješavanje mnogih problema. Pogotovo akcenat na egzistencijalnom planu. Ove godine ćete puno putovati, steći nove prijatelje, doživjeti mnogo lijepih trenutaka. Ostvariće vam se sve što budete željeli, pogotovo ako je želja vezana za stambeni prostor. Nemojte da patite zbog stvari koje su vas zadesile prošle godine. Sve će vam ova godina nadomjestiti. Izlazite, družite se, izdignite se iznad svih loših situacija koje su vas zadesile u prošlosti. Za počinjanje poslova svi mjeseci su vam dobri sem aprila. Čuvajte štitnu žlijezdu, kontrolišite šećer.

Čuvajte novčanik i dokumenta na javnim mjestima, restoranima, aerodromima i lukama. Mogućnost prinove u porodici. Vi koji ste slobodni očekujte ulazak mlađeg partnera/ke u vaš život. Ove godine se prepustite ljubavi i manje se bavite materijalnim aspektima života.

Ako je vaš lični broj 3

Drage trojke, okrenite se rješavanju određenih životnih situacija. Ovo je vrijeme traženja harmonije koju treba potražiti u svojoj porodici. U zavisnosti od ostalih aspekata, može vam ova godina donijeti lijepe trenutke kroz porodicu, brak, ljubav, vezu ili povećanjem porodice. Takođe može donijeti brige zbog nekog starijeg člana porodice, djece kao i problem sa partnerom, ili pak razvod.

Bićete zaokupljeni porodičnim problemima, obavezama i odgovornostima, jer slijedi neka suštinska promjena u porodici: odlazak ili dolazak. Neki će možda otići na školovanje, drugi će se vjenčati ili očekivati djecu. Mnogi će od vas očekivati pomoć, pa i tražiti novčanu pomoć. Pomozite im najviše što možete, ali tako da ne ugrozite svoj opstanak i egzistenciju. Ako ste u potrazi za poslom, ove godine ćete ga naći, ili promijeniti. Ova godina je predodređena za susrete, veze, brak. Čuvajte grlo, pluća i grudi. Posebno ćete prosperirati ako se bavite glumom, estradom, prodajom nakita, garderobe ili ste pak dizajner ili slično.

Ako je vaš lični broj 4

Za vas je ovo godina razmišljanja, istraživanja u tišini, analiza i samosagledavanja. Poslije toliko godina posvećenosti drugima, ove godine pravite pauzu i bavite se sobom. Od vas se očekuje da se uzdignete duhovno, bićete puni mistike i intuicije a možda doživite i neka telepatska iskustva. S druge strane, ovo je godina velikih mentalnih napora i nerviranja. Koliko god ste jaka linost neko će vas prevariti, prolazićete kroz neke patnje vezane za vaš život. Umjesto da se nervirate i zapadate u melanholiju vi se aktivirajte kroz učenje, čitanje, druženje, izlaske u prirodu, meditaciju…

Čuvajte se eventualnih krađa, potpisivanja ugovora ili nekih drugih pravnih dokumenata. Moguća su manja neslaganja, neka štetna svađa sa službenom osobom, ali uspjeh kroz sudove, parnice, uspjeh u takmičenjima. Moguće su neočekivane finansijske zarade, dobitak na lutriji, nasljedstvo. Možda je osoba koja vas zanima i privlači trenutno zauzeta (udata ili oženjena), prema tome nemojte imati velika očcekivanja, već uživajte dok traje. Čuvajte psihu, nerve, mogući problem sa kožom i probavom.

Ako je vaš lični broj 5

E pa petice moje, ovo je godina kada privlačite bogatstvo i nikako ne smijete sjediti skrštenih ruku! Bićete u situaciji da riješite svoje materijalne probleme i da se finansjski stabilizujete bez obzira na troškove koje budete imali. U ovoj godini bićete izuzetno opušteni i smireni, vjerujte u svog anđela čuvara i prepustite vremenu da vas nosi. Na privatnom planu ćete raspravljati o braku, razvodu, intimnim odnosima ili trudnoći. Moguće su nove veze ili partnerstva ili ćete možda oživeti jednu staru vezu iz vaše prošlosti. Vaše seksualne želje će biti jače i izražajnije nego inače.

Tokom cijele godine preovladaće pozitivno, lijepo, dobro; novac će pristizati, korisna dešavanja, pozitivna rješenja sa suđenja, pobjeda neprijatelja… najviše sreće ćete imati ako se bavite politikom, ako ste socijalni radnik, radite u industriji ili nosite uniformu. Mogući zdravstveni problemi uključuju kosti, zube, koljena, glavobolje, problem sa pritiskom.

Ako je vaš lični broj 6

Vama je ovo godina završetaka i oslobađanja od svega što treba da ode. Očekujete promjene u svim segmentima života: posao, brak, veza, ljubav, porodica, familija… Nikako ne započinjite ništa novo, neka vas vodi vaša intuicija i vaša osjećanja i nećete pogriješiti.

Moguće da će ove godine vaše aktivnosti biti usmjerene i ka inostranstvu, nečem dalekom. Bićete sretne ruke u lutriji! Možete očekivati i eventualne promjene prebivališta ili promjene u karijeri, poslu i profesiji. Što se tiče ljubavi i prijateljstava, prestanite da ih tražite-one će pronaći vas. Nikada nije kasno za nove ljubavi. Moguće su i tajne veze, kao i veze sa partnerima druge vjere ili nacije. U ovoj godini neko će vas napustiti: osoba ili kućni ljubimac. Ukoliko će vam biti lakše, možete i otputovati na neko dalje putovanje. Naglašena je mogućnost nezgoda, oprezno sa oštrim predmetima i vatrom. Izbjegavajte tešku i začinjenu hranu, alkohol, opijate i lijekove za spavanje.

Ako je vaš lični broj 7

Ova godina vam je za početak svega: za planiranje, kreiranje budućnosti, započinjanje novog posla, mijenjanje načina života iz korijena… Osamostalite se, utvrdite svoje ciljeve i prioritete. Sada možete pokrenuti sve i uspjeti sami svojim snagama. Cijele godine imaćete energije koju vam šalje Sunce, koje će vas štititi i od đavoljih uticaja. Imaćete više sreće, podršku i pomoć prijatelja i ljudi koji su na položaju. Na profesionalnom planu očekuju vas takođe pozitivne promjene, nov biznis, samostalan posao, pa čak i nagrade i velika zarada. Ako se zaljubite u ovoj godini to može biti veza sa nepoznatom osobom, a ukoliko ste u dugoj vezi, moguće je da ćete je ozvaničiti brakom. Ovo je vaša lična najjača godina do sad. Kad je zdravlje u pitanju samo mogu da posavjetujem da obratite pažnju malo na oči, pritisak, srce (pod uslovom da je genetski predisponirano). Ne bojte se promjena, jer to je vaš Nov život! Srećno !

Ako je vaš lični broj 8

Ove godine se nalazite u godini sudbine, to znači da na neke događaje nećete moći da utičete, već će se dešavati onako kako je zapisano u knjizi života. Zapamtite da ste u godini troškova, pa se tako i odnosite u datim situacijama. Ove godine se učite strpljenju, štednji, bićete osjetljivi, uznemireni i nesigurni, ali ćete vremenom i to prevazići. Bićete magnet za negativnu energiju, čuvajte se crne magije i neprijatelja iz neposredne blizine. Izbjegavajte kupovinu ili prodaju nekretnina kao i preseljenje, ali je ovo svakako odlično vrijeme za gradnju i preuređenje doma.

Nove ljubavne veze i partnerstva biće nestabilni. Brak može da se realizuje samo ako je višegodisnja veza u pitanju. A ako dođe do razvoda ili prekida veze ili braka, znajte da je tako moralo biti. Ove godine ništa ne zavisi od vas, čak će vam se dešavati da idete jedan korak naprijed, a dva unazad, ali znajte da ćete ipak stici do cilja. Druga polovina godine će biti mnogo bolja i završićete sve sto ste željeli, samo na teži način. Posebnu pažnju posvetite varenju i želudačnim problemima. A ako je neko bolestan duže vrijeme, imaće krizne trenutke u februaru, martu i septembru. Tad se najviše čuvajte.

Ako je vaš lični broj 9

U ovoj godini će vam se desiti emotivno buđenje. Pamtićete 2019. kao posebno lijepu i zanimljivu. Sve ćete doživljavati kroz osjećanja, reagovaćete srcem, a ne razumom. Iz tog razloga možete biti i najranjiviji i najosjetljiviji. Sve ćete duboko osjećati, emotivno proživljavati i zato prepustite da vas čula vode.

Izbjegavajte tajne veze, jer može da se sazna i da nastane skandal, a ni vanbračna trudnoća nije isključena. Dosta ćete putovati, upoznati nove ljude, steći nove prijatelje a i vjerovatno ćete imati više mogućnosti za ljubavne avanture. Godina vam je dobra za posao, širenje posla, napredovanje. Novac će vam kapati tokom cijele godine, moguće i sa više strana. Možete da igrate i igre na sreću, moguć dobitak. Izbjegavajte impulsivno ponašanje, svađe, ogovaranja, sudske tužbe.

Budite oprezni šta potpisujete, sve dobro proučite-ne brzajte. Mogućnost rada u inostranstvu. Izbjegavajte poroke i masnu hranu, ove godine ćete biti skloniji gojenju više nego ikad. Obratite pažnju na kičmu, stopala. Slabija cirkulacija ove godine, pa nemojte da se zabrinete ako vam šake i stopala budu ili tople ili hladne s vremena na vrijeme. Čuvajte se virusa i bakterija.