Čuvajte je obavezno na posebnom mjestu: HAMAJLIJA KOJA PRIVLAČI NOVAC

Ova popularna hamajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije

U feng šui kulturi uređenja doma koriste se razni talismani i hamajlije za privlačenje dobre energije, obilja, blagostanja i sreće. Jedan od najpoznatijih su svakako novčići, odnosno kovanice.
Ova popularna hamajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije. Ukoliko želite da imate kineske novčiće u svoj dom, važno je da ih postavite u odgovarajućem mjestu u domu prema feng šui principima.

Prema feng šui stričnjacima najbolje je da hamajliju stavite u jugoistočni dio doma ili kancelarije. U feng šui radnjama, kao i u prodavnicama koje prodaju stvari za dekoraciju doma možete pronaći kineske novčiće u raznim varijantamaa.

Novčiči ne moraju biti istaknuti, već ih slobodno možete i malo sakriti, tako da je sasvim u redu i da ih držite u fioci. Važno je samo da bude na jugoistočnoj strani vašeg doma.