Cure, ako želite da vas muškarac ostavi samo nastavite da radite ove stvari

U ovih 8 situacija ste ga vjerovatno nenamjerno povrijedili!

Muškarci često znaju da budu povrijeđeni i to uglavnom stvarima na koje mi ne obraćamo pažnju ili ih nesvjesno činimo.

 

Nepažnja kada vam nešto govori

Želite da budete emocionalno bliže svom muškarcu? Onda pokušajte više da obraćate pažnju na ono što deli s vama. Muškarci neće najaviti kad žele da podele nešto lično s vama, dok ćemo mi obično reći: “Mogu li nešto da ti kažem”.

Osuđivanje njegovih ljubavničkih vještina

Žene mogu nenamjerno da kažu neke prilično opasne komentare nakon seksa, a to može da utiče na njegovo samopouzdanje. Muškarci su vrlo osjetljivi po pitanju svojih seksualnih sposobnosti i zato pokušajte da ne pričate negativno. Ako uradi nešto što vam se sviđa, recite mu to i pohvalite ga. On će to odmah memorisati i biće vam zahvalan. Ako uradi nešto što vam je zasmetalo, nemojte mu to spominjati odmah nakon seksa jer je tada jako ranjiv.

Ismijavanje njegovih finansija

Čak i ako on ismijava svoj bankovni račun, vi nemojte. Njega nije briga ako neće moći sebi da priušti baš sve što želi i zato će se šaliti na sopstveni račun. Ali brine ga da li će moći vama da pruži ono što vam je neophodno. Ako u bilo kojem trenutku primjeti da vas brinu njegove finansije, osjećaće se poniženo.

Zanemarivanje svega što vam pokloni

Možda će se nasmijati ako pronađe poklon koji vam je poklonio na dnu ormara, ali duboko u sebi biće nesrećan jer želi da vas učini srećnom, a ne zna kako. Veliki dio sreće muškarca proizlazi iz njegove sposobnosti da vas učini srećnom. Ako pomisli da je nesposoban da vas usreći na bilo koji način, veza mu gubi smisao.

Kada mu ne kažete “Volim i ja tebe”

Žene mnogo češće govore “volim te” nego muškarci. Ali kad muškarac to kaže, to znači da se upravo dogodilo nešto što ga je podsjetilo koliko vas voli i podstaklo osjećanja ljubavi. Kad ne kažete “I ja tebe”, bez obzira na to li zato što ste zaboravili i spustili slušalicu pre nego što ste imali priliku da to kažere, oni se odmah pitaju da li se nešto loše dešava. Kad oni kažu “Volim te”, žele bliskost i povezivanje i ako mu ne uzvratite na isti način, imaju osjećaj da gube povezanost s vama.

Kada mu date do zanja da ste primjetili da ima neki kilogram viška

Samo zato što muškarci to rade jedni drugima – nemilosrdno se ismijavaju u društvu – ne znači da možete i vi. Muškarci se pretvaraju da im ne smeta kad ih prjatelji ismijavaju, ali zapravo odmah pokušavaju da smisle način kako da riješe taj problem. Želite da znate zašto? Zato što i dalje žele da vam budu jednako privlačni! Dakle, ako im uputite kritiku, njihovo samopouzdanje odmah pada. I može da potraje neko vrijeme dok se opet ne osjete samopouzdano.

Kritikujete ga pred drugima

Čak i ako se vi osjećate toliko prijatno sa svojom porodicom i prijateljima da vam ne smeta ako se raspravljate s partnerom pred njima, vjerujte da njemu smeta. On se u tom trenutku osjeća kao da ga uopšte ne poštujete. Niko ne razumije obje strane u svađi, a pogotovo ako ne zna sve detalje i opredijeliće se za jednu stranu, a vaš muškarac to nastoji da izbjegne.