Čudotvorni napitak zdravlja i dugovječnosti – “Eliksir Života sa Kavkaza”, niže nove pobjede: Posljednja nada i spas od karcinoma, cisti, infekcija…

Priča o „Eliksiru života“ posljednjih nas godina redovno odvodi u ordinaciju sarajevske doktorice Šuhrete Seke Trobradović, koja je prva u našoj državu, a jedina na Balkanu, uspjela dobiti dozvolu za korištenje ovog patentiranog Eliksira, registrovanog i zaštićenog u SAD-u. U boci ovog savršenog lijeka, vrlo pažljivo i odabrano su upakovani prirodni sastojci: biljni korijeni, minerali i eterična ulja koja liječe sve vrste raka, tumore, tuberkulozu, ciste, sve vrste upalnih procesa, oboljenja prostate, oboljenja genitalija kod žena, infekcije urinarnog trakta i mnoga druga oboljenja…

Već odavno se zna i duboko vjeruje da narod sa Kavkaza živi znatno duže od ostale svjetske populacije i gotovo da i ne obolijeva. Nezvanična statistika pokazuje da upravo na Kavkazu žive najzdraviji i najdugovječniji ljudi na svijetu. Potvrdio je to početkom prošlog vijeka i češki doktor Remesko, koji je cijeli svoj radni i životni vijek posvetio proučavanju žitelja ovog područja i njihovih običaja. Upravo sa Kavkaza potječe čudesni i revolucionarni Eliksir života kojeg najveći svjetski stručnjaci ocjenjuju kao spasom i putokazom za sve oboljele od karcinoma, tumora, cisti…

Od iznalaska penicilina, ništa nije tako uzdrmalo javnost i čak zbunilo i najuglednije svjetske učenjake i liječnike, kao, upravo “Eliksir života sa Kavkaza”. O čudnovatoj i revolucionarnoj formuli ovog spasonosnog lijeka – ne zna se puno. Recept za njegovo spravljane je strogo čuvan, čak strožije i tajnovitije od formule za spravljanje svjetski poznatog napitka – koka-kole, za koju se ipak zna da se sastojci za njeno spravljanje čuvaju u trezoru jedne banke u Atlanti.

No, informacija o tome gdje i kako se dolazi do ovog spasonosnog Eliksira, nije tajnovita. Već svi znaju da se u Sarajevu, kod liječnice oficijelne i alternativne medicine, Šuhrete Seke Trobradović, može dobiti zdravlje. I puno više od toga. Pregled, savjet, nada, ohrabrenje, utjeha, zdravlje i garancija. I Eliksir sa Kavkaza.

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

– Eliksir je napravljen samo od prirodnih sastojaka; biljnih korijena minerala i eteričnih ulja, bez primjesa ikakvih hemikalija. Uprkos tome, jedinstvena formulacija ovih jedinjenja čini napitak nepokvarljivim, i kao što vidite, na ambalaži piše da je rok trajanja neograničen – govori dr. Trobradović za Auru.

Eliksir života sa Kavkaza, s punim pravom nosi ovo ime, jer uspješno liječi skoro sva poznata oboljenja.

– Ovo je zaista revolucija u liječenju i svako ko dođe u dodir sa Eliksirom života, ostaje pozitivno šokiran u smislu, da je konačno iznađena jedna tako pogodna varijacija liječenja mnogih bolesti. Za sada, ja sam jedina koja u BiH ali i šire imam ovaj lijek, ali i dozvolu za njegovo korištenje – kaže dr. Trobradović kod koje je samo u posljednjih nekoliko mjeseci zabilježeno na desetine izliječenih pacijenata od karcinoma, ali i  drugih bolesti.

– Mi svima toplo preporučujemo da brigu o svom zdravlju stave u ruke ove sjajne i stručne doktorice. Naša cijela porodica preventivno ovdje dolazi zadnje dvije godine. Prethodno smo imali nekih ozbiljnih slučajeva, jako teških bolesti u porodici, i sve smo ih riješili uz stručni nadzor dr. Trobradović – kazala nam je porodica Lendo iz Mostara, čije smo članove zatekli u ordinaciji dr. Trobradović.

Iz prakse doktorice Trobradović: Zbog čega je 14-godišnja Iman dobila rak pluća?!

– Odrastao čovjek zna da mu smrt dahće za vratom i da je život krhka biljka kojoj naudi prejaka krivina, trenutak nepažnje, lukavi virus…Djeca to ne znaju. Moja je Iman (14) dugo vremena krila od mene simptome koje je osjećala. Pospanost, umor i to hronični, glavobolje – sve smo to pripisivali školskim obavezama kojih je zaista bilo previše u tom periodu.

– Pritom, imala je Iman i mnoštvo vanškolskih aktivnosti. Odlazila na razne kurseve, bila društveno biće koje je voljelo vrijeme provoditi u kinima, pozorištu. Utorkom i četvrtkom je išla na folklor, petak i nedjelja su bili rezervisani za odbojku…sve u svemu, previše. No, kad sam odvela Iman na pretrage, pogled dokorice nije obećavao ništa dobro. Da, uistinu se malo ko od nas čega boji kao raka, kancera, tog zloćudnog tumora i njegove zle povorke koja nosi jednako mračna imena – metastaze, hemoterapije, zračenja, citostatici…a sve je to uslijedilo jer je mojoj Iman dijagnosticiran rak pluća.

– Nemoguće! Rak dobivaju stari ljudi, od pušenja… ne moje dijete! – bila je prva reakcija mog muža.

– I mene je duboko obuzela nevjerica. Kad tako nešto pogodi vaše vlastito dijete i kad ne znate šta da uopće učinite, onda se osjećate kao da ste došli do kraja.

– Što se tiče Iman, ona se nije posebno uzbuđivala zbog dijagnoze. Nije ni shvaćala razmjere svoje bolest. Tek nekoliko mjeseci kasnije je upitala da li se “od toga” može umrijeti. Bilo je problema i s nekom djecom iz komšiluka tj. njihovim roditeljima kojima smo morali objašnjavati da rak nije infektivna bolest te da se od Iman ne mogu “zaraziti” druga djeca.

– Uglavnom, bilo je raznih perioda i situacija u procesu izlječenja, od onih standardizovanih koje čujemo od drugih do nekih potpuno novih na koje se moraš priviknuti. Danas, dvije godine kasnije, moja je Iman potpuno zdravo dijete koje se ne štedi. Aktivna je u školi, briljira na sportskim terenima. Zahvalnost tome dugujemo isključivo Eliksiru sa Kavkaza, Cedar zaštitnoj ploči, stručnosti i brižnosti doktorice Trobradović.

– Samo je ona pomogla mojoj Iman da nadjača opaku bolest. I samo je ona otkrila stvarne uzroke koji su doveli do obolijevanja mog djeteta i samo nas je ona upozorila i pregledima na svojim aparatima dokazala da se moramo preseliti jer je naša kuća na samom izvoru opasnih zračenja! Dr. Trobradović je najbolji doktor na svijetu – ispričala je za Auru Merhunisa I., iz Sarajeva čija je kći izvojevala tešku bitku za svoje zdravlje.