Čudotvorni napitak zdravlja i dugovječnosti – “Eliksir sa Kavkaza”: Najbolji lijek za karcinom!

Eliksir života sa Kavkaza, s punim pravom nosi ovo ime, jer uspješno liječi skoro sva poznata oboljenja. Ovaj spasonosni lijek možete naći jedino u Sarajevu, u ordinaciji dr. Šuhrete Trobradović.  U boci ovog lijeka vrlo pažljivo i odabrano su upakovani prirodni sastojci: biljni korijeni, minerali i eterična ulja koja liječe sve vrste raka, tumore, tuberkulozu, ciste, sve vrste upalnih procesa, oboljenja prostate, oboljenja genitalija kod žena, infekcije urinarnog trakta i mnoga druga oboljenja.

Priče o uspjehu Eliksira sa Kavkaza sve su brojnije. Svaka od njih je posebna na svoj ali način, ali, putanja im je uvijek ista. Kreću od ordinacije sarajevske liječnice Trobradović, a tu i završavaju. A ono između?

E, ono između su ustvari priče. Čak i oni najobičniji ljudi, kad ih dotakne dašak smrtonosne dijagnoze, poztaju neobični. Drugačije sami sebe vide, drugačije ih vide ukućani, komšije, doktori. Hrabre ih, tješe, nude pomoć. Sažalijevaju ih i govore da će biti bolje.

No, svi mi, nažalost, veoma dobro znamo da ne bude bolje. U većini slučajeva. Bolest je takva. Često jača od zdravlja. Napada svim raspoloživim sredstvima, komplikuje, izaziva dodatna oboljenja i žrtvu čvrsto obavija svojim kracima punim otrova dok se ova ne preda. Da, poznato nam je takvih primjera na stotine. Zapravo, hiljade, milione, milijarde. Ma do u beskonačnost. Jer, od nastanka čovjeka, u amanet su mu ostavljene bitke za zdravlje. Svako svoju bije na svoj način. Ili na način kako mu to nametne ljekar.

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

A za one koji do sada nisu možda čuli i čitali, predstavljamo “oružje” uz pomoć kojeg se sve bitke dobijaju. Ubojito je za bolest, osvježavajuće za zdravlje. Riječ je o Eliksiru sa Kavkaza. Od iznalaska penicilina, ništa nije tako uzdrmalo javnost i čak zbunilo i najuglednije svjetske učenjake i liječnike kao ovaj preparat. O čudnovatoj i revolucionarnoj formuli ovog spasonosnog lijeka – ne zna se puno. Recept za njegovo spravljanje je strogo čuvan, čak strožije i tajnovitije od formule za spravljanje svjetski poznatog napitka – koka-kole, za koju se ipak zna da se sastojci za njeno spravljanje čuvaju u trezoru jedne banke u Atlanti.

Znamo već da žitelji Kavkaza žive znatno duže od ostale svjetske populacije i gotovo da i ne obolijevaju. Nezvanična statistika pokazuje da upravo na Kavkazu žive najzdraviji i najdugovječniji ljudi na svijetu. Potvrdio je to početkom prošlog vijeka i češki doktor Remesko, koji je cijeli svoj radni i životni vijek posvetio proučavanju žitelja ovog područja i njihovih običaja. Eliksir života sa Kavkaza je novi spas i putokaz za sve oboljele od karcinoma, tumora, cisti…

O čudesnom eliksiru života, kroz historiju su ispričane mnoge priče, koje su uglavnom graničile sa legendama. Vjerovalo se da tamo negdje postoji neki čudesni kamen, odnosno napitak koji će onog ko ga popije učiniti dugovječnim, ili čak besmrtnim. Tomovi knjiga su napisani i kilometri filmskih vrpci nasnimani o “eliksiru zdravlja i dugovječnosti”. A taj eliksir nam je svo vrijeme bio maltene pred nosom. Dobro, ne baš tako blizu.

Jer, jedina osoba na Balkanu koja je uspjela dobiti dozvolu za korištenje ovog patentiranog eliksira, registrovanog i zaštićenog u SAD-u je sarajevska liječnica dr. Trobradović.

– Podaci o ovom eliksiru su strogo čuvani, a receptura je stara nekoliko decenija, iako se sastav mijenjao i prilagođavao pacijentima. Već sad se sa sigurnošću zna da jedinstvena formulacija ovog eliksira liječi: sve vrste raka, tumore, tuberkulozu, ciste, sve vrste upalnih procesa, oboljenja prostate, oboljenja genitalija kod žena, infekcije urinarnog trakta i mnoga druga oboljenja. Eliksir je napravljen samo od prirodnih sastojaka; biljnih korijena minerala i eteričnih ulja, bez primjesa ikakvih hemikalija. Uprkos tome, jedinstvena formulacija ovih jedinjenja čini napitak nepokvarljivim, i kao što vidite, na ambalaži piše da je rok trajanja neograničen. No, ono što se sigurno zna jeste sljedeće: U boci ovog eliksira vrlo pažljivo i odabrano su upakovani prirodni sastojci: biljni korijeni, minerali i eterična ulja koja liječe sve vrste raka, tumore, tuberkulozu, ciste, sve vrste upalnih procesa, oboljenja prostate, oboljenja genitalija kod žena, infekcije urinarnog trakta i mnoga druga oboljenja  – govori dr. Trobradović.

– Eliksir života sa Kavkaza (The Elixir of life of Caucasus) moji će pacijenti moći dobijati u kombinaciji sa drugim, takođe isprobanim i provjerenim, prirodnim lijekovima. Bitno je napomenuti da nijedan od ovih lijekova nema apsolutno nijednu nuspojavu. Idealno odgovara svačijem organizmu, a opet, savršeno odigrava iscjeliteljsku ulogu. Uprošćeno govoreći, popravlja sve što je „pokvareno“ – kaže dr. Trobradović,

Iz arhiva dr. Trobradović

“Moje iskustvo sa dr. Trobradović je jako pozitivno. Prije svega draga žena koja me je već samo svojom pojavom razveselila i namamila osmijeh na lice. Imala sam problema sa mjestom spavanja, jer je bilo na udaru tehničkog i vodenog zračenja. To mi je često znalo uzrokovati loše raspoloženje tokom dana.  Otkada nas je posjetila dr. Šuhreta, promijenila sam to mjesto i počela koristiti njezine Cedar Neutralizer zaštitne uređaje koji neutraliziraju zračenje, te sada znatno bolje spavam i općenito se bolje osjećam, zbog čega sam joj jako zahvalna. Alma, Zagreb

“Budući da zaista dugo radim ispred računara, uvijek bi dobio jaku glavobolju već nakon sat vremena i oči bi mi počele da se zamaraju. Pokušao sam sa Cedar Neutralizer zaštitni uređajem za PC-e, i da budem iskren sada i kada završim posao, osjećam se kao kad tek stignem u kancelariju. Nema glavobolje, nema zamora očiju, a također sam mnogo manje nervozan nakon završenog posla.” – Adis N., web-designer, Zenica

Kada me ruka počela boljeti, mislila sam da je od reume. Strahovala sam od odlaska ljekaru. Nikad ih nisam voljela. No, kako se bol pojačavala, a ruku nisam danim a mogla pomjeriti, otišla sam uraditi niz pretraga. Ispostavilo se da sam imala tumor na plućima. Tri mjeseca sam obilazila ljekare danju, a noću bih sjedila i očajavala. Onda sam posjetila i doktoricu Trobradović. Počela sam s terapijom Eliksira sa Kavkaza, i još prve noći sam mirno zaspala. Danas imam izuzetno visoko mišljenje o doktorima, odnosno, samo o doktorici Trobradović. Ona me primila bez protekcije, dala upute, lijek, dijagnozu. Ona me izliječila. Hvala joj! Mejra R., Sarajevo

Septembra 1999. god., na mojim plućima je otkriven brzo-rastući tumor. Doktor je preporučio odstranjenje tumora zajedno sa dijelom plućnog krila. Budući da sam dobio pozitivne rezultate koristeći prirodne terapije za liječenje arterioskleroze, odbio sam operaciju i u oktobru 1999. god., počeo sam koristiti novu metodu liječenja raka sa upotrebom prirodnih sastojaka kako bi se borio sa tumorom. Aprila 2000. god. CT skeniranje pokazuje da je tumor u potpunosti nestao! Zahvaljujem se svim doktorima koji su radili na razvoju ovog novog prirodnog metoda liječenja raka i njihovom istraživačkom timu iz dubine srca. (William Pilling, Minnesota, SAD)

Susan Stiller, 60-godišnjoj pacijentici, dijagnosticiran je rak dojke. Rak je metastazirao u njene kosti, ostavljajući je sa veoma malom šansom za preživljavanje. Doktori su rekli da joj više ništa ne mogu pomoći. Pacijentica je počela dnevno unositi preporučenu količinu formule koja se sastojala od kombinacije prirodnih sastojaka. Nakon 30 dana, nivoi alkalin fosfataze (pokazatelj raspadanja kostiju) su se spustili na 27%, od 1100 na 806, a nivoi CA15 (pokazatelj raka) sa 60 na 30. Nakon toga još je povećala unos ovih sastojaka u svoj organizam. Kao rezultat, alkalin fosfatazni nivoi su se spustili na 437. Skeniranje kostiju je otkrilo da nema novih ozljeda kao i da su i postojeće ozljede bitno smanjene. Nedavno je saopšteno da su oba raka i u kostima i dojci pacijentice u potpunosti ušli u punu remisiju, dakle u fazu popuštanja bolesti. (Susan Stiller, Wisconsin, SAD)