ČUDO PRIRODE: ŽENA SA DVIJE VAGINE, POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA!

Sa Britankom Hazel Džons priroda se poigrala. Pogledajte u videu kako izgledaju njene dvije vagine

Njeno ime je Hazel Džouns i dolazi iz Velike Britanije. Ona je svojevrsno čudo prirode jer ima dvije materice i dvije vagine! Kako je otkrila, do svoje 18. godine Hazel je trpila veoma jake menstrualne bolove, nakon čega je konačno saznala dijagnozu.

– Nekada sam patila od strašnih grčeva i moje menstruacije bile su veoma teške. Sada znam da su mi ciklusi bili bolni jer imam dvij materice. Dakle, ako zatrudnim, moram biti svjesna da ne zatrudnim na drugoj strani – rekla je ova simpatična plavuša.

Uprkos činjenici da je morala “de fakto” da izgubi nevinost dva puta, Hazel kaže da se osjeća odlično:

„Kada sam saznala, rekla sam svima. Postala sam atrakcija na zabava i nemam problem da svoje organe pokažem svima koji požele da ih vide. Meni nije neprijatno.

Jednom je, kaže, pitala školsku drugaricu koju “rupu” treba da koristi za tampon, ali joj je postalo suviše neprijatno da nastavi razgovor nakon što je drugarica pomislila nešto drugo i rekla da ga stavi tamo dole. Otišla je na ljekarski tek kada joj je dečko rekao da je “drugačija tamo dole”. Ranije je Hazel mislila da će joj seks biti neugodan, ali sada nema nikakve neželjene efekte. Ona je zato i odbila operaciju.

Doktor Harper smatra da je velika vjerovatnoća da će Hezel biti potreban carski rez pri porođaju. Ona takođe mora imati duple testove prilikom provjere raka grlića materice. No, Hazel se ničeg ne plaši.

„Imam sjajan seksualni život – ponosno je zaključila ona.

Kako izgledaju njene dvije vagine pogledajte i sami na video snimku: