Čudesna bioenergija Ramiza Imamovića: Siguran prirodni lijek kod cisti, glavobolja, neplodnosti, nesanice i bolesti kičme

Problema je imao s nesanicom, desnom rukom u koju je ranjen za vrijeme rata u BiH i nervozom. Kaže, da ruku nije mogao pomjerati nikako. Trnila je, boljela ga i često se kočila. Danas ga odlično služi. Spava kao klada, a i živci su mu, veli, nekako “deblji”

Brojna su pozitivna iskustva o pobjedi neizlječivih oboljenja uz pomoć bioenergetskih tretmana kod čuvenog bioenergičara Ramiza Imamovića. Nakon što im je konvencionalna medicina priznala nemoć, u hrvanju sa cistama, sterilitetom, bolestima kičme, nesanicom, nervozom, depresijom, glavoboljama… spasonosni lijek mnogi su pronašli u “rukama koje život znače” – Ramizovim rukama.

Zabilježili smo tako i svjedočenje 28-godišnje Naide S. iz Sarajeva, koja je nakon sedam bioenergetskih tretmana kod Ramiza, izliječila višegodišnji problem sa ciatama.

–  Dijagnoza je glasila hronična upala jajnika, a pojavile su se i ciste. Nakon raznih kombinacija liječenja antibioticima, problem se iznova vraćao. Imala sam i produžene menstrualne cikluse. Sve se to odrazilo i na sterilitet. Bila sam tri godine u braku, a bez djece – priča Naida.

Napaćena duša

Nakon liječenja bioenergijom ciste su se povukle, menstruacije uredovale, sterilitet izliječen, a Naida ostala trudna.

Sretan i zadovoljan sa Ramizovim tretmanima je i Fuad Kovač iz Zavidovića. Problema je imao s nesanicom, desnom rukom u koju je ranjen za vrijeme rata u BiH i nervozom. Kaže, da ruku nije mogao pomjerati nikako. Trnila je, boljela ga i često se kočila. Danas ga odlično služi. Spava kao klada, a i živci su mu, veli, nekako “deblji”

Preporođena je i Semka K. iz Tuzle. Samo deset bioenergetskih tretmana bilo je potrebno da se Semka osjeća kao nova.

– Kao da je neko zlo, toksine, nešto opasno, Ramiz svojim rukama izvukao iz mene. Nakon deset bioenergetskih tretmana nestali su bolovi u predjelu vrata, kičme, koljena i česte glavobolje. Noću zbog nesnosnih bolova nisam mogla oka sklopiti. Danas je to sve prošlost, spavam kao beba. Vitalna sam, zdrava, pokretna. Budim se u cik zore, čistim kuću s pjesmom, dvorište, ponovo uživam u kuhanju…– kazala nam Semka.

Ovaj čovjek nevjerovatno širokog spektra moći, pomaže kako oboljelom tijelu, tako i ranjenoj duši. Njegovo „rendgensko“ oko nepogrješivo dijagnosticira sve promjene i eventualna oštećenja u organizmu, a čudesne ruke, takozvani skeneri, dodatno pregledaju organizam te ga izliječe.

Spas ili ludnica

O liječenju duše bioenergijom, pričala nam je Zeničanka Aida V. (37).

– Odjednom, od normalne osobe postala sam žena opsjednuta stahom. Doslovce nisam mogla izaći iz kuće. Desilo se sve preko noći. I otkaz sam dala na poslu dane provodeći u krevetu i očajavanju. Nisu mi pomogli ni hodže ni vidovnjaci ni psiholozi ni tablete. Samo bi mi ruke odrvenile, kao oduzete, noge su mi se tresle, znojila bih se, srce mi je lupalo… Bojala sam se svega. Duša mi je bila napaćena.

– Na medicinskim pretragama sam uradila sve što medicina preporučuje: snimanje glave, napravila dopler, uzimala tablete… Ništa nije pomagalo. Na kraju sam potražila pomoć kod Ramiza i dobila je. Bila je to prekretnica. Bila sam na granici – ili ludnica ili spas!

Nakon samo dva tretmana, ruke su mi se prestale tresti, nisam se znojila, srce  mi nije lupalo… Starhovi su nestali, ja sam druga osoba, zapravo, ona stara. Ramiz mi je objasnio da je sve u mojoj glavi te je nagomilane strahove i stresove jednostavno izbacio iz mene. Hvala mu!

Kontakt Ramiza Imamovića: 062/085-665.

(aura.ba)

error: Content is protected !!