Čudesan aspekt Venere i Neptuna koji se rijetko ponavlja: Narednih dana imate priliku naći pravu ljubav!

S ovim aspektom, planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja. Sad prst sudbine spaja dvoje ljudi. Ovdje pleše u našim tijelima ono što je senzualno, Venera, i ono što je duhovno, Neptun. Iskoristite ovaj planetarni dar na nebu i uživajte u svojoj ljubavi i mašti. Ako niste pronašli svoju srodnu dušu, naredni period ulijeva velike nade da ćete uspjeti u tome!

Venera se spojila s Neptunom kojeg ne možemo vidjeti golim okom, ali njihov spoj svatko od nas može osjetiti, piše astrolog Slobodan Boban Vujović za astroshop.rs.

Od davnina Venere se smatrala boginjom ljubavi i zadovoljstva. Poznatija u našem narodu kao zvijezda Danica, valjda zato što se jedina jasno i sjajno vidi i kad je dan, ulijevala je vjeru u bezgraničnu ljubav. Osim prepuštanju romantičnim ljubavnim odnosima, Venera u znaku svoje egzaltacije, pokazuje najljepšu kreativnost i ljepotu svoje tjelesne i duhovne spoznaje.

Zagrljaj Venere i Neptuna u znaku Riba se događa u skorije vrijeme od 2011. i trajat će do 2025. a to je period bezgranične ljubavi. Ono što su stari astrolozi Toscane znali i čekali je period kad se rađaju životne ljubavi, sad prst sudbine spaja dvoje ljudi. Ovdje pleše u našim tijelima ono što je senzualno, Venera, i ono što je duhovno, Neptun. U svakom čovjeku ovakav ples na nebu budi ne samo ljubav, već i sve naše talente, kreativnost, maštu.

S ovim aspektom na nebu, gdje kreativnost, mašta i fantazija imaju svoju kulminaciju, pojačana je osjetljivost, emotivnost i suosjećajnost. Ovo je pravo vrijeme za praštanje i kajanje. S ovim aspektom planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja.

Ovo je period koji će trajati do 21.04.2019. u ovoj godini i ponavljat će se svake godine do 2025. od kada se više ove dvije planete neće sretati u znaku Riba, gdje vlada Neptun, viša oktava ljubavi.

Nitko ne razmišlja jasno u ovom trenutku. Ljubav je slijepa, ili lijepa, samo dok se čeka, dok svoj nagovještaj da. U ovom periodu vjerujemo u ideale i vanserijska djela. Tijekom ovog vremena do punog mjeseca 19.04.2019. tražimo beskonačne vrijednosti ljubavi, beskrajno inspirirani vjerom ili davnim legendama o ljubavi, gdje ljubav uvijek pobjeđuje.

Iskoristite ovaj planetarni dar na nebu i uživajte u svojoj ljubavi i mašti. Ako niste pronašli svoju srodnu dušu, naredni period vam ulijeva velike nade da ćete uspjeti u tome.

Vrijedi se probuditi prije zore prije punog mjeseca do 19. 4. i pogledati na istoku kako se Venera rađa. Njen sjaj svakome ulijeva bezgraničnu ljubav. Spoj zadovoljstva i hedonizma, Venere, s idealizmom, altruizmom i maštom, Neptun, kao posljedicu ima da svaka vidljiva mana kod partnera djeluje kao da mu savršeno stoji.

Venera i Neptun sad se ponovo sastaju u promjenjivom i vodenom znaku Riba. Živimo u vremenu u kome plovimo na njihovim valovima tjelesnih i emotivnih želja, ali i dostignuća. Njihovo zajedništvo svakome poboljšava percepciju ljubavi i zadovoljstva. Kad oba partnera shvate to, svako od njih završava preobraženjem i svojim odrazom u ogledalo onog drugog.

Također, trebalo bi napomenuti, ako propustite ovu priliku i ne zaplešete tango s Venerom i Neptunom, ne brinite, jer svakog proljeća sve do 2025., one će plesati zajedno u ovom znaku Zodijaka, demonstrirajući tako želju i volju za uživanjem.

Ovaj ples uzvišene ljubavi najviše će osjetiti Ribe i Škorpioni, naročito kojima je podznak u ova dva vodena znaka.

Ovan: Novi emotivni događaji unose nemir do 21. 4. 2019. na ljubavnom planu. Valovi novih emocija utječu na česte promjene odluka, unose nemir i promjenu raspoloženja.

Bik: Trenutno balansirate između prijateljstva i iskrenih emocija koje ne možete sakriti. Zapravo toliko ste zaljubljeni da ništa ne znate i ništa ne vidite, osim da ste zaljubljeni.

Blizanci: Zbog stalnog prebacivanja i gunđanja partner bi mogao imati želju da vas ostavi. Agresivni Mars zaokupirao je vaš teritorij i vi bi samo ratovali jer nesigurnost vlada vašim emocijama. Ne zaboravite da vaš šarm tjera i najcrnije oblake nesporazuma i svađa.

Rak: Česte promjene emotivnog raspoloženja uslovljene su silom prilika jer je voljena osoba na nekom putovanju. Nije tu pored vas sad kad vam najviše treba. Izlazak na zabavu oko 19. 4. može značajno popraviti raspoloženje.

Lav: Ovo je idealan period da prebrodite emotivnu krizu, da se pokajete ili oprostite. Potrebno je samo prijeći preko ega. Teško se caru pokajati :-). Oprostiti može, ali pokajati se, to je sad najbitnije, kako bi imao emotivnu perspektivu.

Djevica: Konjukcija Venere i Neptuna za vas ima posebnu moć. Sada je sve lakše kad ste zaljubljeni i kad atmosfera ljubavi odiše u vašem životnom prostoru. Imate priliku zablistati u punom sjaju i pronaći srodnu dušu s kojom ćete dijeliti i dobro i zlo do kraja života.

Vaga: Ljubavna avantura koju donosi Venera i Neptun u vašem prirodnom polju posla ukazuje da je radna sredina pravo mjesto za proljetno zaljubljivanje. Oko 21. 4. sve će biti jasno i neće se moći sakriti. Kod kuće mogući problemi.

Škorpion: Emotivne strasti bukte u ovom periodu, samo razmišljate o partneru i plodovima ljubavi. Krenuli ste u kozmičku avanturu da pronađete i osvojite novi svijet, svijet ljubavi. Na dobrom ste putu da to ostvarite u ovom mjesecu.

Strijelac: Ovaj mjesec je prelijep za vas jer se nalazite u ispunjenoj vezi i s osobom ste koja vam puno znači. Zajednički trenuci u prijatnoj domaćoj atmosferi uljepšat će proljeće narednih dana. Strijela ljubavi je razapeta ka pravom cilju, ne brinite, čeka vas svijetla budućnost na ljubavnom planu.

Jarac: Vama se smiješi vrlo interesantan emotivni susret na nekom kraćem putovanju ili kod rođaka ili susjeda. Kao da se netko iznenada pojavio, a čini vam se da ga odavno znate. Magija ljubavi vam uljepšava život u narednim tjednima.

Vodenjak: Od kad je vaš vladar Uran promijenio znak prošlog mjeseca i ušao u znak Bika, ne drži vas mjesto. Imate potrebu za svakodnevnim izlascima jer vam prija promjena sredine i susreti s raznolikim ljudima. Troškovi takvog života su malo iznad vaših mogućnosti, obratite pažnju, jer trenutno ste opijeni lagodnim životom.

Ribe: Za osjetljive Ribe ovo je period bezgranične ljubavi. Imate priliku duboko pogledati u svoje srce, da vidite što tu ima i da to pokažete voljenoj osobi. Ako budete iskreni i pošteni imat ćete prilike osjetiti da ljubav ima najjaču snagu i zaista pobjeđuje sve, baš kao u bajci ili nekoj staroj legendi.

Astrolog: Slobodan Boban Vujovic – astroshop.rs