Čuda ipak postoje: OVA MAJKA SVOJE BLIZANCE NAZIVA “BOŽIJIM DAROM”

Karla Paterson, iz Hamiltona u Škotskoj, provela je pet frustrirajućih godina pokušavajući da zasnuje porodicu sa partnerom Stivenom Dunom, pretrpivši 11 pobačaja

Karla je zajedno sa partnerom Stivenom, dočekala je jednojajčane dječake Blane i Blair 18. marta – osam mjeseci nakon što je izgubila majku Džejn Paterson od raka. Par iz Hamiltona u Škotskoj očajnički je pokušavao da dobije bebu pet godina, prvi put zatrudnivši 2016. godine, ali su tragično pretrpili gubitak ploda.

To je bio početak godina daljeg bola u srcu, sa 11 pobačaja koji su doveli do niza operacija i testova za Karlu u pokušaju da sazna zašto se njena trudnoća konstantno prekida.

Sada Karla, bivša menadžerka za zapošljavanje, čvrsto vjeruje da su dječaci bili Božji dar nakon što je ona gledala kako njena mama pati od raka dojke prije nego što je preminula samo dvije nedjelje pre nego što je Karla potvrdila trudnoću. Novopečena majka je za lokalne novine rekla :

“2016. sam imala vanmaterničnu trudnoću, a zatim sam imala pet pobačaja tokom pet godina. Tokom svega ovoga dijagnostikovana mi je preaktivna štitna žlijezda za koju su mislili da bi mogla da izazove pobačaje, pa sam 2018. godine ukonila potpuno žlijezdu”.

“Ali nakon operacije te i dalje sam gubila plod. “Dakle, stupila sam u kontakt sa dobrotvornom organizacijom Tommi's, koja pomaže ženama koje pate od neplodnosti. Ponudili su mi da će platiti da obavim testove u Birmingamu i 2019. godine otputovala sam u bolnicu za sve žene gdje sam obavila niz testova koji su svi na kraju bili normalni, tako da je to zaista bilo frustrijajuće”.

Tada sam upućena kod ginekologa iz Višav General-a i ona me je proslijedila u kliniku za neplodnost u Monklandsu gdje smo ja i moj izabranik prisustvovali brojnim testovima, koji su opet bili normalni”.

“Tada sam 11. marta prošle godine, dan prije nego što smo ušli u sistem zaključavanja, imala testove za provjeru endometrioze, jajovoda i maternice, što je opet bilo sve u redu. Tada je sve zaključeno kao neobjašnjiva neplodnost. . ”

Prošlog aprila, Karli je pružena prilika da uđe na IVF listu čekanja.Njena radost zbog toga bila je ublažena jer se njena majka još uvijek borila sa rakom dojke, a porodici je rečeno da je bolest smrtna. Karla je nastavila:

“Otkrili smo da mamin rak nije izlječiv, ali da se liječi”.

“Bila je najjača dama koju sam ikad upoznala, ali nažalost izgubila je bitku 18. jula 2020. Najčudnije je bilo ipak to što mi je tri dana prije nego što je umrla rekla da sam trudna i pitala kada treba da dođem”.

“Mi smo svjedoci da se čuda dešavaju i bilo ko se bori da zatrudni ili da rodi dijete, molim vas, budite pozitivni”.

error: Content is protected !!