CRNA HRONIKA: BRAT ROĐENOM BRATU NOŽEM RASPORIO STOMAK

D.S. je ispričao da ga je Stanoje tukao motkom i da je morao da se brani, pa je potegao nož. A sve je počelo nakon što je Stanoje svom bratu ofarbao prozore u crno

Kako javljaju srbijanski mediji 70 – godišnji D.S. iz negotinskog sela Sikole osumnjičen je da je nožem ubio svog rođenog brata, dvije godine starijeg Stanoja i to u svojoj kući nakon svađe i tuče oko porodičnog imanja! Stanoje ga je navodno napao štapom a D.S. je potegao nož i rasporio stomak svom bratu.

Oni su obojica živjeli u Njemačkoj i imućni su, a poslednjih 13 godina su se sporili oko roditeljske kuće u rodnom selu. Kako se saznaje od izvora iz istage, Stanoje je u jutarnjim satima ljut upao u kuću D.S. i odmah nasrnuo na njega.

– D.S. je ispričao da ga je Stanoje tukao motkom i da je morao da se brani, pa je potegao nož. Nakon što je izbo brata, pozvao je policiju i Hitnu pomoć – kaže izvor.

Mještani kazuju da su da su braća godinama u svađi i da je Stanoje i ranije tukao D.S. Kad god bi došao iz Njemačke, gdje ima uredan boravak i papire, nastupale bi porodične kavge. D.S. je dolazio u ljetnom periodu i svaki put bi bjesnio jer bi naišao na uništen voćnjak kojeg je uništavao Stanoje. Jednom prilikom mu je ofarbao prozore u crno. .

Inače, braća su se više puta ženili i imaju djecu koja uglavnom žive u Njemačkoj.