ČILE I ČEBO: MOMCI KOJI ĆE OVIM VIDEOM “SRUŠITI” INTERNET

12032362_972360619512953_774005874_nMladi sarajevski dvojac Armin Čišija i Eldar Čebo, ili scenskim imenom ČEBO I ČILE, pojavili su se nedavno u javnosti i to sa video klipom u kojem kroz sarkazam oponašaju scenu iz indijske serije. Nedugo zatim, kada su uočili da je snimak dobro propraćen došli su na ideju da se ozbiljno počnu baviti snimanjem komičnih video klipova.

Iako obojica imaju zaposlenje, klip su prvih dana posmatrali kao vikend zanimaciju, ali se izrodila vrhunska ideja koja uskoro treba poprimiti široke okvire. Naime, Čile i Čebo će se u narednom periodu posvetiti snimanju klipova sa edukativnim porukama, ali sa dozom šaljivog tona.

Kako su izjavili za naš portal, mnogo vremena je potrebno za snimiti jednu scenu jer je mnogo smijeha na setu. Snimanje su započeli iz hobija, mobitelom, a već sada im se u ekipu ubraja video snimatelj, producent…

Ova dva momka uistinu imaju nešto što nismo dugo vidjeli, to su sjajna energija i zanimljiv način prenošenja poruke do gledatelja videa. Armin nam je otkrio kako su sve ovo zapravo počeli raspravom o temi: šta to zapravo zasmijava ljude – te su iz dosade snimili parodiju na indijsku seriju, što je vrhunski prošlo kod publike na društvenim mrežama.

Eldar je istakao kako su mnoga goruća pitanja u zajednici moguće teme njihovih klipova koji tek predstoje, te se nada da će biti podržani od strane onih zbog kojih jekompletan koncept i osmišljen, a to ste upravo vi, gledatelji ispred monitora, tableta, mobitela,.. Ekipa se zahvaljuje fotografu Damiru Veliću koji je odradio odličan fotošuting, jer kako kažu – početak je težak i podrška je bitna u svakom koraku.

Za kraj preporuka da se pretplatite na ČILE I ČEBO Youtube kanal i Instagram.