CIGANSKA MAGIJA: Za vezanje ljubavnika uzmite svilenu traku dužine penisa u erekciji

ciganska magijaU ciganskoj magiji postoje mnogobrojne bajalice, od kojih ćemo vam predstaviti one najinteresantnije i najčešće korištene  kao što su konjska potkovica, plosnat kamen, skuhano jaje, otisci stopala…

Pri spominjanju ciganske magije, oni malo upućeniji u bilo koju vrstu mađijanja reči će kako je to najopasnija magija na svijetu. Svoje riječi potkrepljuju činjenicom da Cigani svoju magiju smatraju svojom religijom koje se stotinama godina pridržavaju. Jednostavno, magija je postala njihov način života. Oni koji si imali nesreću, pa osjetili na svojoj koži utjecaj ciganske magije, kažu kako se je vrlo opasna jer se teško može skinuti. Pod utjecajem različitih vjera, od katoličke, islamske i pravoslavne do nekih istočnjačkih religija, piše portal aura.ba Cigani su preuzeli razna učenja, što se u bajalicama koje slijede, jasno može uočiti.

Svila i penis u erekciji

Kako bi postao vjeran i odan, ljubavnika je najlakše “vezati” ciganskom magijom. Uzme se crvena svilena traka dužine njegovog penisa u erekciji. Traka se stavi ispod jastuka tako da se tamo nalazi dok se vodi ljubav. Čim ljubavnik zaspe žena izvadi traku i na njoj zaveže sedam čvorova. Tako zavezanu traku ostavi na neko sigurno mjesto i dok je niko ne dira vjernost ljubavnika je osigurana.