Ćićolina u emisiji uživo pokazala grudi i priznala: Spavala sam sa više od hiljadu muškaraca, ali Sadam Husein me je odbio!

Ilona Anu Štaler, poznata pod umjetničkim imenom Ćićolina ovih dana posjetila je Beograd gdje ju je ugostio Milomir Marić u jutarnjem programu “Dobro jutro Srbijo” . Dotakli su se raznih tema, a jedna od njih se odnosila na Ćićolinine grudi.

– Grudi su mi plastične – rekla je ona, a potom  upitala Marića da li može da ih pokaže na šta je on odgovorio potvrdno.

Ona je tom prilikom “otvorila dušu” ali bukvalno i govorila o pikanterijama iz svog života, kao i šta je spremna da uradi zarad mira u svijetu.

Naime, Ćićolina je otkrila da se uvijek zalagala za mir u svijetu i da je zbog toga željela da spava sa Sadamom Huseinom ali, kako kaže, želja joj se nije ostvarila.

 

Ponudila sam Sadamu svoje tijelo, ali odbio me je, vjerovatno nisam bila njegov tip“, rekla je legendarna Ćićolina koja je priznala da je spavala sa više od hiljadu muškaraca tokom svoje karijere.

Poznata porno zvijezda danas živi u luksuznom stanu u Rimu sa devetnaestogodišnjim sinom Ludvigom, koji je kako kaže, centar njenog života. “U suštini sam ona ista stara. Zadovoljna sam onim što sam uradila, i da se opet rodim vjerovatno bih opet sve isto ponovila”, rekla je Ćićolina.

(aura.ba)