Ceca: Nije mi jasno kako su Jelenu onako razgoličenu pustili u sudnicu!

Ne stišava se bura nakon susreta Cece i Karleuše na Prvom osnovnom sudu u Beogradu. One su i tamo ukrstile modna koplja. Evo kakve je Cecina reakcija i komentar …

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su ukrstile modna koplja ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu. U medijima je glavna tema njihove odjevne kombinacije. Ceca je zablistala u elegantnom i trendi izdanju, crne široke pantalone je uparila sa trendi bijelom košuljom ukrašenom volanima. Preko ramena je ležerno prebacila crni sako sa markantnim dugmićima i stajling upotpunila sunčanim naočarima i crnom torbicom. Klasično, svedeno i potpuno primjereno situaciji.

Jelena Karleuša totalna suprotnost! Pojavila se u neadekvatnom stajlingu. Gola ramena, duboki izrez na haljini, grudnjak koji je ostao kod kuće i bradavice koje se jasno ocrtavaju ispod haljine nikako nisu primjereni za ovakvu priliku.

Spoj seksi crvene haljine, plastičnih cipela i trendi beretke je odličan za nastup u klubu ili poziranje za Instagram, ali u ozbiljnoj instituciji kao što je sud, ovakvoj odjevnoj kombinaciji nikako nije mjesto.
“Nije mi jasno kako su je ovako razgoličenu pustili u sud – prokomentarisala je Ceca modni Jelenin stil u sudnici.