ČAROBNE RIJEČI I POSTUPCI DA IŠARMIRATE OVNA, VAGU, STRIJELCA, RIBU, JARCA…

Kako se podvući pod kožu svakom horoskopskom znaku. Svaka osoba može se odobrovoljiti komplimentima, laganim flertom ili laskanjem. Važno je da naučite da pronađete prave rIJeči za postizanje razumIJevanja i da zadržite ljubav.

Ovan

Energičan i pun ideja, Ovan je vođa bilo kog tima. On mora da bude priznati pionir. Samo ga podsjetite da je on jedini, napr. Ovim riječima:

“Briljantno! Nikada nisam vidjela nekoga da je uradio nešto tako!”

Bik

Niko ne cijeni ljepotu više od Bika. Bukvalno ovo može probuditi jedinstvenu emociju. Ako je htio da podijeli sa vama svoja zapažanja, nemojte ga ostavljati bez pozitivnog komentara. Čarobne riječi za njega su:

“Kako je lijepo i senzualno!”
Blizanci

Blizancima su univerzalni izvori kretanje i nove ideje. Kreativnost je njihovo gorivo. Dakle, probudite u njemu želju da stvori nešto jedinstveno. Pada na ove riječi:

“Šta ćeš pokušati slijedeći put?”
Rak

Uprkos činjenici da Rak tako voli da kuha, njegovo srce je uvijek puno preko stomaka. Što više brinete o njemu, poklanjaće vam veću pažnju. Kupit ćete ga i ovim riječima:

„Možeš da ostaneš kod kuće i danas, a ja ću pripremiti ukusnu večeru.”

Lav

Možda niko ne voli uspjeh i pažnju više od Lava. Dok su ti komplimenti iskreni, on će obožavati svoju jedinu kraljicu. Čarobne riječi za njega su:

“Ne mogu da prestanem da ti se divim!” –

Djevica

Djevica je oličenje smirenosti i voli da analizira svaku situaciju. Ne postoji zadatak koji ona ne može da riješi. Djevica je još sretnija kada vam je potrebna njihova pomoć. Ovo su čarobne riječi za nju:

“Nemam strpljenja. Molim te, pomozi mi da shvatim!”

Vaga

Šampion partnerstva – Vaga. Dajte mu priliku da bude dio važnog slučaja i vidjećete kako mu se oči sijaju. I samo mu zavodnički kažite:

“Hoću da znam tvoje mišljenje.”

Škorpija

Škorpija cijeni iskrenost i poštovanje. Kada podijelite tajnu sa njom, onda odmah osvojite Škorpijino srce, od tada vam sve vjeruje. Pada na riječi:

“Ti si jedini kome mogu da pričam o tome

Strijelac

Čak i ako putovanje nije tačno planirano u bliskoj budućnosti, misao o tome će zagrijati srce Strijelca. On voli avanture, tako da ćete ga vašom željom osvojiti. Dovoljno je da mu se kaže:

“Zašto se ne bismo spakovali i otišli negdje?”

Jarac

Jarac ima rijetku kombinaciju ambicije, strpljenja i odgovornosti. Malo laskanje upućeno njemu neće spriječiti da nastavi da naporno radi za dobrobit svoje sreće. Za njega čarobne riječi glase:

“Niko ne može da učini više nego ti!”

Vodolija

Slobodna Vodolija je uvijek u potrazi za razlogom da izađe iz gomile. Držite ga u tim nastojanjima da niko prije njega to nije učinio, i on će biti samo tvoj. Čarobne riječi za Vodoliju glase:

“Može biti bolje ako uradimo stvari drugačije?”

Ribe

Saosjećanje i simpatije uvijek idu ruku pod ruku sa znakom Riba. Dozvolite mu koliko je to moguće da osjeća emotivnu vezu između vas, i on će uvijek imati snage da vas čini sretnom. Ovo su čarodbne riječi za Ribu:

“Sa tobom se osjećam mnogo bolje!”