Čarobna maska za čvrste grudi: Kako da sise ne vise!?

Da grudi što duže ostanu čvrste i podignute pomoći će i maska od 3 sastojka….

Grudi s godinama gube svoju čvrstoću i elastičnost, poslije četdesete one se objese, vise… Promjene na ženskim grudima najvidljivije su poslije 40. godine života, kada se najčešće primijeti i obješenost grudi. U grudima nema mišića već su one građene od masnog tkiva, žlijezda i vezivnog tkiva. Uzroci prerane obješenosti grudi su žlezda i vezivnog tkiva.

Redovna fizička aktivnost i zdrava ishrana pomoći će vam da izgubite kilograme i održite tkivo grudi čvrstim, ali imajte na umu da naglo debljanje ili mršavljenje takođe može da uzrokuje obješenost grudi. Prsne mišiće i grudi možete ojačati i dizanjem tegova, izvođenjem sklekova i sličnih vježbi.

Takođe, konzumirajte zdrave i hranjive namirnice bogate bjelančevinama, kalcijumom, vitaminima, mineralima, esencijalnim masnoćama i ugljenim hidratima. Ključno je da pijete i puno vode jer nedostatak vode djeluje nepovoljno na kožu, uzrokuje bore i uništava mekoću grudi zbog čega se one objese.

Ovaj prirodni proces obješenosti grudi može se usporiti pomoću maske koja će pomoći da grudi što duže ostanu čvrste i podignute.

RECEPT ZA MASKU ZA ČVRSTE GRUDI: 1 jaje, 1 kašika jogurta i 1 kašika ulja vitamina E

Pomiješajte ova tri sastojka i dobijenom maskom masirajte grudi.

Recept sa maslinovim uljem

Maslinovo ulje takođe možete da koristite u službi čvrstih i podignutih grudi. Bogato je antioksidantima i zdravim masnim kiselinama koji uspješno vraćaju čvrstoću obješenim grudima.

Stavite malo maslinovog ulja na dlanove i protrljajte ih kako biste ugrijali dlanove i ulje. Masirajte grudi oko 15 minuta tako da ih podižete prema gore čime ćete pospješiti cirkulaciju i obnovu ćelija.
Masirajte grudi maslinovim uljem 4 do 5 puta nedeljno. (aura.ba)