Bunker sa 5 zvjezdica: IZGRAĐEN ZA SUDNJI DAN ZA NAJBOGATIJE LJUDE SVIJETA

U postapokaliptičnom svijetu, oni koji su se pripremili unaprijed mogli bi da žive i uživaju pod zemljom u priličnoj raskoši.

Jedna kompanija vjeruje da ima atraktivno rješenje za sudnji dan, pripremljeno za sve prijetnje na zemlji, a koje dolazi sa svim pogodnostima hotela sa pet zvjezdica.

Grad, snabdjevač utvrđenih podzemnih stanova, predstavio je svoje nove bunkere L’ Heritage, za ljude koji žele da žive raskošno – čak i kada životu na zemlji dođe kraj.

Ovaj vojni bunker je super-luksuzna kuća sa zatvorenim bazenom i garažom za 10 automobila. Koncept obećava vojnu zaštitu za vas, vaše najmilije i vaše automobile.

Dizajnirani od strane francuskog arhitekte Marka Prigenta, bunkeri imaju za cilj da obezbijede bezbjednu lokaciju za veoma bogate pojedince tokom onoga što je brend opisao kao „vremena bez presedana“, a bez žrtvovanja udobnosti njihovih domova.

Bunkeri luksuznih kuća naravno nisu ništa novo. Međutim, bunkeri Opidum imaju za cilj da obezbijede kompletno stambeno i poslovno okruženje. Da bi se to postiglo, svaki nudi više od 10.000 kvadratnih metara prostora.