Brojevi otkrivaju kakav je u ljubavi vaš partner: Trojke ljubomorne, petice neuhvatljive, Osmice tašte i agresivne…

Razlike postoje u ponašanju kod oba spola, a na njih utječe lični broj. Lični broj se dobija sabiranjem brojeva u kompletnom datumu rođenja. Pr. 23. 09. 1987. 2+3+9+1+9+8+7 = 39 = 3+9 = 12 = 1+2 = 3

 

Jedinice

Muškarac jedinica – slijedi muški princip. Ovo su jake i uspješne osobe. Veoma su analitični i detaljisti. Rođene vođe, odgovorni na svim poslovima, naročito rukovodećim. Ostvaruju visoke rezultate. Ego im je veoma izražen i veoma su sujetni. Bitan im je status u društvu, on im daje sigurnost i podiže samopouzdanje.U nekim slučajevima sebi postavljaju previsoke ciljeve koje ne mogu uvijek da ostvare. Tada bivaju arogantni i agresivni, energetski padaju, što se odražava i na njihovo mentalno i fizičko zdravlje. Njihov fizički izgled je uspravan i dostojanstven.

Žene jedinice – veoma su ambiciozne i razložne. Imaju snagu da ostvare svoje ciljeve i planove, ali umiju da se povuku ako shvate da nije pravi trenutak za to. Ne odustaju i ostvare svoj naum u nekom drugom vremenu. Znaju da budu nadmene, nikada surove. Nemaju dlake na jeziku, ali vode računa da nikoga ne povrijede. Ambicija im je da se ostvare na svim životnim poljima, karijeri, porodici, braku i djeci. Tek tada su ispunjene i zadovoljne. Ne trpe nepravdu, inteligentne, dobre savjetnice. Odgovorne na poslovima. Vole eleganciju i ženstvenu garderobu.

Dvojke

Muškarci dvojke: Mjesec i dvojka, kao ženska energija, kod muškaraca utiče na njihovu emotivnost i spremnost da uskoče kao pomoć svojim prijateljima i bližnjima. Ali se to ne odnosi i na odnose u emotivnim vezama. Veoma su zahtjevni i imaju visok kriterijum. Od izgleda do ponašanja, intelekta i spremnosti da im se ugađa. Uvijek se dvoume i sporo ulaze u vezu. To prvo mora biti prijateljstvo, pa iz toga oni zaključuju da li će doći do veze. Ako želite muškarca dvojku, moraćete da hodate po minskom polju. Dovoljna je pogrešna riječ ili vaš postupak da se ovaj muškarac osjeti ugrožen i da promijeni smjer i nestane.

Žene dvojke: Velika je razlika između muškaraca i žena dvojki. Žene dvojke su veoma posvećene u  svojim emotivnim vezama. Učiniće sve da zadrže svog izabranika, mijenjaće se prema njegovim potrebama, i to smatraju kao nešto potpuno prirodno. Ispunjavaće njegove zahtjeve, kakvi god oni bili, prilagođavaće se, napraviće mu od života bajku. Divne su supruge, domaćice, majke, i tu žele maksimalno da se ostvare, naročito u roditeljstvu. Blage su, daju maksimum emocija. Žele sigurnost i materijalnu obezbeđenost, a ona im je jako važna. Ako im muškarac sve to pruži, nema vjernijih osoba. Znaju da budu i posesivne i brane svoju porodicu i vezu ne birajući sredstva. Ako ih povrijedite, iz najveće ljubavi i nježnosti, pretvaraju se u ljute osvetnice koje mogu i da vas unište

Trojke

Muškarac u broju 3: Interesantna bića. Komunikativni, ljubazni, spremni na druženje. Ali samo sa inteligentnim ljudima naprednih ideja. Ne vole prazne priče, to ih zamara. Ako ih gnjavite, odmah ćete to znati a da oni to ne kažu. Vidjećete po njima da su se isključili i da su im misli ko zna gdje. Ne vole konflikte, ali neće biti prijatni, naprotiv, ako ih potkačite. Sručiće vam svoje mišljenje na najgrublji mogući način sa punom istinom. A to će jako zaboljeti protivnika, jer će ga ogoliti sa svom istinom. Ispoljavaju ljubomoru kada su zanemareni, nisu slijepo posesivni, ali ono što je njihovo brane. Prijatelji ih vole, lojalni su i njima i svojim uvjerenjima, zapravo su idealisti.

Žene u broju 3: Veoma su ženstvene. Često se bore sa kilogramima jer vole hranu. Međutim, to im lijepo stoji. Veoma su emotivne i lako ih je povrijediti, a tada jako pate, i teško izlaze iz toga. Razložnije su od muškaraca,i one idealizuju ljubav, ali mnogo jasnije sagledavaju i mane i vrline svog partnera. One prosto odluče da zbog kvaliteta partnera zanemare mane i pokušavaju da se prilagode. Ukoliko je to nemoguće, prekidaju vezu ili brak bez obzira na postojeće emocije. Vole zajednicu, samoća im ne prija, ali ne po svaku cijenu.

Četvorke

Muškarci s brojem 4: Veoma su disciplinovani i u radu i u životu. Spremni su na naporan rad zarad materijalne sigurnosti. U svojim uvjerenjima prilično su rigidni, teško ih je promijeniti jer nemaju širinu. Zatvoreni su, teško im je prići i teško prihvataju nova lica u svom životu. Spremni su da se odreknu i dragih osoba, naročito u emotivnim  povezivanjima, ako zaključe da ih oni ugrožavaju u njihovim planovima u životu. To je samo iz njihove vizure. Za njih se može reći da prije biraju unutrašnju okamenjenost nego emociju. Svako skretanje sa njihovog sterilnog puta doživljavaju kao ograničavanje i kontrolu. Ako ipak odluče da se emotivno daju, veoma su vjerni i posvećeni porodici.

 Petice

Muškarci u broju 5: Veseli, govorljivi, komunikativni. Naprednih su ideja, radoznali, vole promjene. Uglavnom se bave poslovima za koje su zainteresovani i koji su im zanimljivi i dinamični. Preziru dosadu u svemu. Ako nemaju sreće da se ostvare onako kako žele, tada  su mentalno nestabilni, a svoju veselu narav okreću u despotsko ponašanje, i mogu da uđu u poroke. Znaju da budu i nesigurni u sebe u životu. Nisu skloni da se brzo vezuju kroz emotivne veze. Prosto su neuhvatljivi jer veoma cijene svoju slobodu. Uglavnom su nezreli, zapravo su prava djeca u duši. Uz njih će vam život biti zabavan ali i nesiguran.

Žene u broju 5: Komunikativne i pričalice. I one cijene slobodu, ali na sasvim drugačiji način. Vezama i braku su veoma posvećene, ali partner mora da im pruži osjećaj slobode i mišljenja i kretanja. Ne trpe ljubomoru i scene, ne dozvoljavaju da ih iko kontroliše. Za razliku od muškaraca, nemaju težih mentalnih uspona i padova. Vrlo su samosvjesne i sigurne u svoje vrijednosti. Odane kao prijatelji. Kako vole da govore, često su im i zanimanja vezana za komunikaciju. Sa potomstvom imaju dobre odnose, popustljive su, ali imaju granicu.

Šestice

Muškarci: Jako su šarmantni i umjetnici u zavođenju. Koriste svoj šarm i harizmu i u poslovnim i međuljudskim odnosima. Vode računa o svome stilu izgledu i čistoći. Slatkorječivi su i do svakoga nađu pravi put i način. Svesni su svoje moći i ne ustručavaju se da je upotrebe. Nisu baš najverniji partneri ali ako su u braku vode računa da ga ne ugroze. Porodica im je važna i trude se da je zaštite od spoljašnjih uticaja. Okrenuti su sebi i udovoljavanju vlastitih potreba na prvom  mestu.

Žene u broju šest: Žene u ovom broju su jako požrtvovne, ta njihova požrtvovnost se ne zaustavlja samo na vlastitoj porodici, prenosi se i na roditelje, rodbinu i prijatelje. Spremne su da u svakom momentu priskoče u pomoć, nekada i preko svojih mogućnosti. Dobrovoljno se žrtvuju i često nemaju pravu zahvalnost i priznanje okoline, to ih emotivno povređuje pa su njihove reakcije burne u takvim trenucima. Ljubav im je važna i dok je dobijaju od partnera ostaju vjerni. Rijetko se upuštaju u avanture.

Sedmice

Muškarci sedmice imaju veoma izražen ego i prilično su tašti. Ne vole da se ništa njihovo kritikuje i osporava. Njihova izuzetna inteligencija im ne daje za pravo da tako funkcionišu, ali kada im proradi taština mogu biti i agresivni u pokušaju da drugu stranu uvjere u svoje mišljenje. U emotivnim odnosima ispoljavaju ljubomoru, posesivni su i skloni da kada su povrijeđeni ” zalijepe ” partnerku najpogrdnijim riječima i optužbama. Mogu biti i fizički agresivni, jer kraj neke njihove veze ili braka je onda kada oni to žele, bez obzira na želje partnera. Vole avanture i ne libe se da ih ostvare.

Žene u ovom broju su veoma čiste duše i naivne do kraja života. I najprimitivnija osoba može ih ” žedne prevesti preko vode ” jer one sude po sebi i njihov mozak nikada ne funkcioniše na tim frekvencijama. Zato su podložne prevarama i iskorišćavanjima drugih. ali, kada sagledaju to, a treba im dosta vremena, pretvaraju se u ” ljute guje “, a to što tada kažu, razdire istinom drugu stranu. Gađaju na najosjetljivija mjesta.

Osmice

Muškarci: Mars je ratnička planeta, i veliki dio muškaraca u ovom broju su u zanimanjima u kojima se nosi uniforma, policija, vojska, medicina – naročito hirurgija, vatrogasci…Mars nosi u ruci mač, pa zato hirurgija. Puni su snage, energije, tašti su, agresivni kada su izazvani ili isprovocirani, i materijalni su. Vole novac koji im pruža osjećaj moći i sredstvo kojim sebi mogu priuštiti lagodan život. Za brak se odlučuju uglavnom u kasnijim godinama.

Veoma su racionalni. Ležerni su, ne vole presinge, ugađaju sebi. Vole avanture i neće se libiti da ih imaju iako su u braku. Prilično su stabilni, odgovorni u poslu, postavljaju se zaštitnički prema prijateljima i partnerki.

Žene: Ponekad nisu svjesne svoje snage i svojih, kako fizičkih, tako i mentalnih sposobnosti. Mnoge nevolje u životu prolaze stoički i ne doživljavaju ih kao teške. Uvijek se snađu i ostvare svoje potrebe i naume. Ne eksponiraju se mnogo ni bučno, nekako i one ležerno idu svojim putem. Hvataju se hrabro u koštac sa nevoljama, uglavnom se ne boje ni da se suprotstave i jačima od sebe, naročito ako treba da zaštite djecu. Tada su ekstremno agresivne i ne treba im stati na put. Zaštitnice su i uvijek isteruju neku pravdu. Vrijedne, vole novac koji same zarade i troše ga kako one misle da treba. Ne očekuju ničiju pomoć i svojom snagom i transparentnom samostalnošću ” kastriraju ” muškarce koji se interesuju za njih, vode kuću, djecu, pa i partnera ukoliko treba.

Devetke

Muškarci su prilično zatvoreni u bilo kakvim komunikacijama. Nisu posebno ni komunikativni u društvu. Čvrsto stoje iza svojih uvjerenja, ispoljavaju tvrdoglavost i teško mijenjaju mišljenje. Nikada ne traže pomoć drugih u kakvim god da su nevoljama. O njima i ne govore, pa im je teško i ponuditi pomoć jer ćute. Uvek su nečim zaposleni i ne posustaju dok ne ostvare svoje ciljeve. Borci su i takmičarski nastrojeni. Nagle naravi, začas planu, nezavisni i hrabri. O sebi imaju visoko mišljenje. Privrženi su obitelji i roditeljima, ali nemaju takta u odnosu na njih. Ovo su ljudi krajnosti.

Žene: Vrlo su emotivne i to i pokazuju. Vole se naći na usluzi svima, one zapravo žele da spašavaju čitav svijet i da svi žive kao u bajci. Zato rado prilaze humanitarnim organizacijama. Neptun im donosi iluzije u mnogo čemu. Naročito u ljubavi. U stanju su da brane svog partnera i da zatvaraju oči pred njegovim očiglednim manama. Dok ne ” progledaju “, a tada ga jednostavno precrtaju iz života. Čuvaju svoju porodicu i djecu. Znaju da i one budu tvrdoglave i uporne, ali pristaju se mijenjati uz argumente. Komunikativne su, jesu zatvorene, ali prema nepoznatim ljudima. Ako vas zavole, ispričaće vam sve o sebi, zadržavajući neke tajne. Uvijek strahuju od izdaje svojih bližnjih. Strasne su i vole da vole.