Brojevi ne griješe: NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 9 GODINA

Nevena Đukić, po vokaciji je psihoterapeut, a po svom opredjeljenju numerolog. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmjerila da nađu rješenja , razriješe svoje nedoumice i osvijeste sebe i svoje potrebe. Čest je gost Tv emisija i autor pet knjiga: Numerologija za početnike, Sinastrija, Tarot za početnike, Numerički tarot sa kartama, Autogeni trening.
Kontakt: mail: [email protected]; tel: 00 381 63 8810947.

Svaka godina sa sobom donosi određene aspekte. Ako želite da znate svoje aspekte i dešavanja, na svoj bioritamski broj vežite godinu na globalu, takođe na svoj lični broj uradite isto, tako ćete imati širu sliku dešavanja , mogućnosti i nekih zastoja.

Kako numerološka godina traje devet mjeseci, za one koji su rođeni septembra, oktobra, novembra i decembra, godina dvojke zapravo počinje u oktobru. Njihova solarna godina, od rođendana do rođendana je u novoj početnoj energiji, godini dvojke.

Što se tiče ostalih, njima će se takođe promijeniti energija, a tokom godine u njihovom datumu rođenja počeće aspekti nove i drugačije energije.

bioritam = dan + mjesec rođenja
21 07 = 2+1+7 = 10 = 1
lični broj = dan + mjesec + godina rođenja
21 07 1975 = 2+1+7+1+9+7+5 = 32 = 5
godina 2018. na globalu je godina u broju 2
na bioritam 5, lična godina je u broju 7 ( 5 + 2 = 7 )

Otežanja o blokade

Veoma je važno svaku ličnu godinu odraditi kako zahtijevaju aspekti, jer će to uticati na dalji tok događaja, da li će biti otežanja i blokada u daljem periodu.

Godina jedinice može biti izuzetno teška ukoliko se godina devet ne odradi pravilno. Zatim se blokada prenose na godinu dvojke koja je sudbinska, pa ona sa sobom nosi usporavanje i događaje koji nikako ne zavise od nas samih, tuge, raskide veza ili braka. Tada godina trojke samo još više proširi nevolje iz dvije prethodne godine, a godina četvorke bude puna stradanja i iskušenja, i zdravstvenih problema. Godina petice, koja nosi plodne periode, naročito u poslu, tada donese promjene koje ne možemo držati pod kontrolom, godina šestice donese nevolje kroz porodicu, raskide, razvode ili smrt dragih osoba. U tom slučaju, godina sedmice pojačava nervozu, stradanja i daje nagle preokrete koji utiču na mentalno zdravlje. Godina osam pravi finansijske probleme, zaduživanja i odnosi se na poslovna otežanja. Godina devet je godina karmičkih dugovanja koja, ako se ne odradi pravilno, ponavlja devetogodišnji ciklus sa svim otežanjima.

 

za bioritam 1, lična godina 3
za bioritam 2 lična godina 4
za bioritam 3 lična godina 5
za bioritam 4 lična godina 6
za bioritam 5 lična godina 7
za bioritam 6 lična godina 8
za bioritam 7 lična godina 9
za bioritam 8 lična godina 1
za bioritam 9 lična godina 2

Godinu 2 na globalu dodajte i na lični broj, i ta dva broja govore o aspektima u toku godine. Pročitajte objašnjenja za obje godine.

Vrata se otvaraju

godina 1 – godina visoke energije za nove početke. Nebo i kosmos su na vašoj strani. Dovoljno je da uložite malo napora, ostalo stiže iz univerzuma. Možete da kreirate budućnost jer ste na početku ciklusa. Nikako ne smijete da je propustite u neaktivnosti ali ne treba ni previše da forsirate. Ono što vam sljeduje dobićete. Možete da mijenjate poslove, emotivni život i sve što smatrate potrebnim. U ovoj godini i zatvorena vrata se otvaraju.

godina 2 – godina sudbe, desiće se sve ono što je zapisano i sudbinski namijenjeno. Aspekti strahova, tuga, ali će vas učiniti prilagodljivijima i fleksibilnijima i pomoći da kraj godine dočekate sa dobrim saldom. Oplemeniće vas i ojačati sa novim saznanjima. Godina saradnje. Po malo nepredvidiva, jer morate da prođete kroz sudbinski određene kodove.

godina 3 – godina ljubavi i radosti kroz kreativnost. Bićete i emotivno i mentalno probuđeni. Razum i racio ostavite po strani, djelujte iz srca jer drugačije i nećete moći. Pustite da vas vode najljepša osjećanja. Ljubav uzvraćajte nesebično. Poslovni aspekti će biti u ekspanziji, šanse konstantne ali brze, ne propustite ništa što može biti u vašu korist.

godina 4 – kvadrat i Saturn su vladaoci ove godine. Može se dogoditi da budete bolešljivi, od prehlada pa do naizgled ozbiljnijih bolesti. Ne brinite sve je prolaznog karaktera. Teška energija koja se gomila u ovoj godini sa uticajem Saturna, praviće otežanja i dodatna opterećenja. Saturn je i plemeniti učitelj, i kada savladate lekcije, nagradiće vas. Kraj ciklusa ćete dočekati bez dugova i sa novim iskustvima.

godina 5 – jedna riječ opisuje ovu godinu – ŽETVA. Sve što vas je mučilo, ova godina će vam nadoknaditi. Shvatićete da ste neograničeno biće i da sve možete. Svakog dana uradite neku novu stvar i igrajte se sa svojim mogućnostima. Putujte i sa puteva, Osim iskustva, Donijećete i novac, koji će tokom godine dolaziti a da ga i ne očekujete. Ostvarite promjene i one će vam donijeti zadovoljstvo. za poslove i njihov početak, u ovoj godini dobar je svaki dan. Jedino april nije povoljan. Važno je da shvatite i da vas vaši strahovi blokiraju, pa odustanite od njih.

godina 6 – ostvarite harmoniju u porodici, dajte ljubav da vam se ona i vrati. Venera zna i da povrijedi, pa osim novih ljubavi i partnera, može da poruši emotivne odnose i uzrokuje rastanke i razvode. Vi, na prvom mjestu, naučite da sebe zavolite, samo tako možete čisto voljeti i druge. Njegujte sebe i fizički i mentalno. Godina 6 donosi i brakove i rođenje djece. Ostvarite harmoniju u porodici, sa prijateljima i poslovnim partnerima. Godina povoljna za sve uslužne djelatnosti, šta god to bilo.

godina 7 – daje duhovnost. Godina u kojoj treba posmatrati život, analizirati ga i napraviti svoj lični smisao bitisanja. Dođite do što više znanja, a na kraju godine stići će vam blagoslov u vidu veće mudrosti. Godina u kojoj morate doći do ravnoteže i unutrašnjeg mira. Sačuvajte svoje psihofizičko zdravlje, ova godina nosi pojačanu nervozu i nagle i nenadane preokrete. Nervoza će vas pratiti čitave godine, ne ulazite u nove veze jer će vam donijeti dodatnu patnju.

godina 8 – ovo je godina sudbinskih oslobađanja. Učvrstićete materijalno i duhovno. Preuzmite odgovornost za svoje misli i akcije. Imajte uvijek na umu ravnotežu da vam ova godina donese smirenje i opuštanje. Bićete u situaciji da riješite svoje finansijske teškoće bez obzira na moguće troškove, planirane ili neplanirane. Plodna godina.

godina 9 – dovršavajte započeto, što u poslovima, tako i u drugim segmentima vašeg života. Ne započinjite ništa novo, posao, brak ili vezu. Oprostite svima, naročito sebi. Godina čišćenja života i okruženja. Ovo je potrebno da bi ste rasterećeni ušli u novi ciklus koji dolazi sljedeće godine u broju 1 i novih i kvalitetnijih početaka.