Brojevi koje donose ne/sreću do kraja 2016. godine: KOLIKO JE ČETVORKA SRETAN BROJ!?

broj 4Prije nego što pročitate ovaj članak, odaberite jedan broj, zatim napišite na papir 2016, a slijedeće napišite brojeve od jedan do devet.

Ako ste izabrali 1:

Došlo je konačno vrijeme da ostvarite planove koje ste već dugo smišljali. Ne čekajte više, trebate djelovati u u drugoj polovini 2016. godine, ako ne želite da Vam sreća pobjegne.

Ako se odlučite za 2:

Do kraja godine trebali bi biti stabilni financijski, vrijeme je da se pozabavite emocionalnim životom i to popravite, a Vaš novac ostavite za rezervu. Došlo je vrijeme za štednju.

Ako ste izabrali 3:

Ova godina je za putovanja, umjetničko stvaralaštvo i kreativnost. Mnoge stvari će Vas učiniti bogatim, prave vrijednosti: porodica, rođenje djeteta, nova ljubav.

Ako ste izabrali 4:

Izabrali ste vrlo sretan broj ove godine i to bi mogla biti Vaša životna priča:
Broj 4 donosi neočekivane dobitke i novac, pa čak i veliki dobitak na lutriji.

Ako ste izabrali 5:

Samo uz puno posla ćete uspjeti financijski napredovati, očekuje se spori rast i čeka Vas težak period sa puno posla. Ne želimo Vas uzrujati, ali bi bilo najbolje ako krenete drugačijim putem do kraja godine.

Ako ste izabrali 6:

Očekuje Vas period promjena. Možete napredovati u području uljepšavanja doma i porodice. Jedan član u porodici treba igrati igre na sreću tokom oktobra i novembra. .

Ako se odlučite za 7:

Do kraja godine trebate donijeti brze odluke, uvijek ćete morati u dvije sekunde donijeti jako velike odluke. Morate biti spremni u svakom trenutku.

Ako odaberete 8:

Ono na što trebate obratiti pažnju do kraja godine je saobraćaj. Budite oprezni! No, tu je i dobra vijest; ako imate 8 i izabrali ste 8 onda to nije slučajnost, možete biti gospodar novca.

Ako ste izabrali broj 9:

Stojite pred periodom ulaganja. Budite oprezni koga ćete odabrati za partnera u poslu, ali i u privatnom životu. Do kraja 2016. godine broj devet je laž.

(aura.ba)