Broj bogatstva i posla: Numerologija otkriva da li vam ime donosi novac!

Ako ste se zapitali zašto nekim ljudima novac nije problem iako se ne trude mnogo, a drugi rade naporno ali slabo zarađuju, odgovor se krije u numerološkoj matrici imena svake osobe, odnosno u broju koji se zove broj novca, posla i bogatstva

 

Mnogo toga nam nosi ime i prezime koje smo dobili na rođenju. Između ostalih odlika i način kako zarađujemo i privlačimo li novac.

Dobićete tabelu sa brojčanom vrijednošću slova. Broj koji će objasniti odlike, izračunaćete tako, što ćete napisati svoje ime i prezime i svako slovo obilježiti odgovarajućim brojem, sabrati i svesti na prost broj. Prvo uradite za ime, pa za prezime i to saberite.

1 – A, F, N, V

2- B, G, NJ, Z

3 – C, H, O, Ž

4 – Č, I, P

5 – Ć, J, R

6 – D, K, S

7 – DŽ, L, Š

8 – Đ, LJ, T

9 – E, M, U

1 – nastoje da uvijek budu prve. Trude se da savršeno obavljaju svoj posao, jer od toga zavisi stepen njihovog samopouzdanja. Ne oslanjaju se ni na koga i ne računaju ni na čiju pomoć. Po pravilu dobro zarađuju ali nisu milioneri. Rad i uspjeh ih više zanimaju zbog lične satisfakcije i prestiža u društvu.

2 – imaju uvijek partnera koji im pomaže da dođu do novca. Partner ih ili izdržava, zapošljava ili im obezbjeđuje uslove da dođu do poslovnog uspjeha.  Dvojke su timski radnici i napreduju kao dio tima. Bogatstvo stiču kroz nasljedstvo ili kroz partnersko osnivanje firme.

3 – vole novac i do njega dolaze samo ako biznis povežu sa svojom vječnom potrebom da se zabavljaju. Trojka treba da nađu nekog spremnog da finansira njihov način života i mišljenja. Njihova osnovna odlika je kreativnost, okrenute su duhovnosti, umjetnosti i velikim idejama. Bogatstvo stiču ako imaju pravi talenat ili ludu sreću.

4 – nikada ne dolaze na lak način ni do čega. Ulažu veliki napor za svaki uspjeh, i odriču se razonode zarad posla. Odbijaju poslove koji ih privlače zbog sigurnosti i bolje zarade. Veće šanse da se obogate imaju četvorke koje znaju da ” love u mutnom”. Veliki su radnici. Njihovi uspjesi su uvijek opravdani i zasluženi.

5 – ležerne osobe, bogatstvo stiču kroz putovanja i inostranstvo. Prilagodljivi su, imaju dobru intuiciju i sluh za promjene. Ne troše novac gdje i drugi, već tamo gdje ga drugi daju a oni zarađuju. Lako mijenjaju djelatnosti, pa nikada neće biti siromašni. Posjeduju mnoge talente koji se dobro plaćaju.

6 – traže istomišljenike i povezanost. Najveće uspjehe imaju kroz porodični biznis, a ako se bave i nekim kreativnim poslom, imaju dobit. Ono što je posebno kod šestica je, da što više daju, više imaju. Za njih je dobro da rade u zajednici.

7 – njihova osobina je analitičnost. Pronalaze najracionalniji put za ostvarenje svojih potencijala. U stanju su da rade samo za ideju. Žrtvovaće bogaćenje da bi se bavili onim što stvarno vole i u šta vjeruju. Ako im je sudbina da ne brinu o egzistenciji, pa mogu da se posvete onom što vole, biće apsolutno srećni.

8 – teže opipljivom i konkretnom. Važno je da ono što rade bude dobro plaćeno. Ništa ne rade iz čistog entuzijazma. Mogu dugo da rade i ono što ih ne zanima, samo ako je dobro plaćeno. Vješti su da zarade i obrću novac, ulažu tako da im se novac množi. Vole vlast i moć.

9 – žude za poslovima koji će im pomoći da usreće čitavo čovječanstvo. A sa druge strane, žele da im takva djelatnost donese brz, lak i veliki profit. Ako shvate da trud ne mora da uvijek da bude nagrađen iz prve, imaju velike šanse da steknu solidan imatak, pa i da se obogate.

Astronumerolog Nevena Đukić