Britanski vidovnjak Hamilton Parker najavljuje slijedeće godine zračni hemijski napad u Evropi; hoćel to biti London, Pariz, Rim ili Beč?

Prošle godine je pogodio najavivši pobjedu Donalda Trumpa. Pogledajte u videu šta najavljuje za 2018. godinu


Craig Hamilton-Parker, britanski vidovnjak koji je predvidio pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima objavio je svoja predviđanja za 2018. godinu.Prema njegovim prognozama, svijet očekuje jedna od najturbulentnijih godina u posljednje vrijeme.

Svoja predviđanja podijelio je u pet kategorija:

1. Klimatska predviđanja

Erumpirat će vulkan Vezuv zbog čega će se Napulj morati evakuirati. Jak potres pogodit će i Novi Zeland. Svijetom će se širiti požari i rekordan broj uragana.

2. Politička predviđanja

Sjevernokorejskoga diktatora Kima Jong-una svrgnut će vlastiti narod, a on će najvjerojatnije pobjeći u Kinu. Amerika će biti upletena u skandal masovne prijevare u poslovanju kriptovalute bitcoin. Teroristi će napasti jednu od evropskih prijestonica, i to zračnim hemijskim napadom.NIje htio precizirati da li če to biti Pariz, London, Rim, Beč ili….

3. Ekonomska predviđanja

Velika bankarska kriza pogodit će Italiju. Zbog jakog pada kursa eura, doći će do velikih nereda širom Evrope. Nakon Ujedinjenog Kraljevstva iz EU će izaći Italija i Danska.

4. Predviđanja za Sjedinjene Američke Države

Propast će pokušaj opoziva Donalda Trumpa, te će on postati još popularniji. Umjesto zida prema Meksiku, granicu će nadzirati dronovi i senzori. Veliki požar zadesit će Las Vegas.

5. Predviđanja za Ujedinjeno Kraljevstvo

Zbog Brexita, Jean-Claude Juncker povući će se iz politike. Laburistički vođa Jeremy Corbyn izgubit će na popularnosti. Theresa May ostat će premijerka. Princ Harry će se zaručiti. Osnovat će se nova politička stranka. Nastavit će teroristički napadi

o da najveći učinak postižu ujutro, kada se krvni tlak podiže i srčani su udari najučestaliji