Britanka Gvenet Li spava sa oženjenim muškarcima i sprječava razvode:Brak im procvijeta poslije jedne noći sa mnom!

Britanka Gvenet Li (47) je do smrti muža bila finansijski konsultant, a onda je odlučila da promijeni zanimanje

Britanka Gvenet Li ima 47 godina, a godinama je radila kao finansijski konsultant. Od smrti muža, prije deset godina, ona je promijenila zanimanje: počela je da spava sa oženjenim muškarcima kako bi spriječila razvode.

Kako kaže, za deset godina je spavala sa više od 100 muškarca koji su bili oženjeni. I dok bi je neki proklinjali i krivili zbog toga, Gvenet kaže da bi zapravo žene trebalo da joj budu zahvalne.

“Mnogo ljudi me proklinju i vrijeđaju ali ja smatram da radim pravu stvar jer zapravo održavam te brakove u životu. Toliko je brakova u krizi, naročito kod sredovječnih parova sa djecom. Kad ste u braku 15 godina, a tu su i djeca i svakodnevni stresovi, teško je održati strast. Kod žena naročito želja za seksom u tim slučajevima nestaje, a muškarcima i dalje fali. Oni ne žele razvod, ali ne žele ni da žive bez seksa i tu na scenu stupam ja”, objasnila je ona.

Gvenet je potom napomenula da većina prevarenih žena je svjesno da se njihovi muževi viđaju sa njom, ali se “rado prave da ne znaju, jer vide da im brak cvjeta”.

Potom, ona je za “Dejli mejl” otkrila da je idealno rješenje jer muškarcu može da pruži sve. Od izlazaka, seksa i druženja, i to bez opasnosti da će dođi na kućni prag i pretiti da razotkrije aferu.

“Ja samo želim zabavu i seks, kao i ti muškarci. Uostalom, kada spavate sa nekim drugim, osvježavate brak. To važi i za mušku i za žensku prevaru”, komentariše Gvenet.

Ona je na kraju kazala da su neke njene veze trajale godinama, a većinu klijenata je pronašla na specijalizovanim sajtovima za dejting sa uspješnim poslovnim ljudima.

Nekada je to podrazumijevalo da Gvenet otputuje na drugi kraj svijeta kako bi se videla sa zainteresovanim klijentom.

Što se tiče privatnog života, Li kaže da može da istovremeno održava i vezu posao. U slučaju da joj se muškarac veoma dopadne, spremna je da se odrekne klijenata.