Britanac tetovirao čitavo tijelo: “Želim biti poput likova sa Picassovih slika!”

Eli smatra kako njegovo tijelo nikad neće biti u potpunosti “gotovo”. Iako ga mnogi ne mogu razumjeti, on se i ne trudi ljudima objašnjavati zašto radi na modifikacijama svog tijela 

Britanac Eli jedan od najtetoviranijih ljudi na svijetu. Nakon što je svoje cijelo tijelo prekrio raznolikim tetovažama, odlučio je otići korak dalje. Svoje očne jabučice odlučio je tetovirati popularnom ‘jet black’ tintom.  U proteklih 10 godina tetovirao je gotovo svaki centimetar svoga tijela. Unatoč tome što mnogi njegovu umjetnost doživljavaju ekstremnom i uznemirujućom, to ga ne sprječava da uživa u svom privatnom životu.

Eli je u vezi s djevojkom Holly, također entuzijastom kada je u pitanju modifikacija tijela. U nos i donju usnicu ugradio je ogromne nosilice kako bi se protezale u neobične oblike na njegovom tijelu. Eli se s tetovažama prvi put susreo kada je bio dijete. Njegov ujak bio je na putovanju u Španiji i kad se vratio, na svom ramenu imao je veliku plemensku tetovažu.

‘Nikad neću biti u potpunosti završen’

– Ne pokušavam ništa dokazati nikome, mislim da sam ja jedina osoba koja će u potpunosti shvatiti smisao svega ovoga. Nikome se ni ne trudim se objašnjavati svoj životni stil – kazao je za MailOnline Eli.

– Uvijek sam bi inspiriran s umjetnošću, a poseban utisak na mene ostavio je Picasso. Želio sam izgledati kao jedan od njegovi likova. Umjetnost koju ja praktikujem za mene je način odrastanja. – kazao je. Upravo zato, Eli je otišao korak dalje i tetovirao obje očne jabučice tako da je ubacio crnu tintu između dva sloja unutar oka.

– Nikad neću biti u potpunosti ‘završen’. Do kraja svoj života dovršit ću studij, ali sam isto tako posvećen modifikacijama tijela na sve načine – kazao je.