Britanac htio raskinuti sa djevojkom, pa dobio šaku u nos! (Foto)

Djevojka (19), inače sportašica i model, poludjela je kada joj je Ben u studentskom domu rekao da želi prekinuti te ga šakom udarila u nos. Napad je prijavio policiji 

Britanski student Ben Kennel, koji studira na svučilištu u Connecticutu, zavšio je krvav i sa slomljenim nosom nakon što je tadašnjoj djevojci Kathryn A. Mahoney predložio da se prestanu viđati. Djevojka, inače sportašica i model, poludjela je kada joj je Ben u studentskom domu rekao da želi preknuti te ga šakom udarila u nos. Povrijeđeni Ben nije se oko  uznemirio te je koristeći Snapchat poslikao svoje stanje i proslijedio fotografiju prijateljima.

– Katie dolazi sa slomljenim nosom – napisao je ispod fotografije na kojoj je još uvijek krvav, a zatim još jednu nakon što je očistio lice, a na kojoj se jasno vidi slomljen nos.   Napad, koji se zbio 1. marta u domu, je prijavio. Policiji je rekao da ga je Mahoney udarila nakon što je spomenuo prekid. Pokušao joj je blokirati ruku no nije uspio, a nakon udarca odjurio je studentsku sobu k prijatelju i potražio pomoć.

Odvezao se zatim u bolnicu gdje su mu sanirali povrede. Ljepotica- razbijačica koja ga je udarila optužena je napad trećeg stepena te je zadržana uz jamčevinu od 1500 dolara. . Inače, fakultet Fairfiled koji oboje pohađaju je malo privatno sveučilište s oko 5100 studenata, piše Daily Mail.