Brenina snaha neškolovana: Završila samo osnovnu školu, ali nije jedina; takve su i Dragana, i Ceca…!

Aleksandra Prijović – Živojinović sa 14 godina je počela pjevati po svadbama. Srednju školu pokušala završiti vanredno, ali je odustala. Prvo je zanijela svjetla velikog grada, zatim estradni podijum, na kraju Brenin sin FIlip.

Malo je poznato da Aleksandra Prijović nema završenu ni srednju školu, a u osnovnoj je maturirala “na lijepe oči”. Jedva se i tamo provukla. Zbog pjesme je zapostavila obrazovanje, baš kao i Dragana Mirković koja je diplomu srednje škole dobila u trideset i nekoj godini i to preko veze u Srebreniku ili Ceca koja je srednju školu pokušavala završavati vanredno.

Podsjećamo Prijovićka je zablistala u “Zvezdama Granda”, kao mlada učesnica. Od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pa je pjevačica prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila.

Naime, Prijovićeva je išla u Srednju tehničku školu, a kada je riješila da se bori za titulu zvijezde “Granda”, brojna snimanja su je onemogućila da kao ostala djeca prisustvuje nastavi. Ipak, takmičenje se završilo, a ona je već izgradila ime na estradnom nebu, ali srednju školu još nije završila.

“Aleksandra je bila solidna učenica, ali je uvijek više zanimalo pjevanje od škole. Već sa 14 godina pjevala je na svadbama i bilo je pitanje trenutka kada će se probiti u medijima. Ubrzo se prijavila za „Zvezde Granda“ i tada je potpuno zapostavila školu. Kada je opomenuta da ne može toliko da odsustvuje s nastave, ona se prebacila na status vanrednog đaka. Tada je imala rok u kojem je trebalo da završi školu do januara 2015. godine, ali ona to još nije učinila – govori izvor blizak pevačici.

“Svakodnevna snimanja, nastupi i putovanja oduzimaju joj previše vremena, tako da preostalo vrijeme koristi za uživanje i odmor, jednostavno, ne stiže da se bavi školom. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostaće na obrazovanju osnovne škole, što je u današnje vrijeme sramota, kada postoje svi mogući uslovi za školovanje, a djeca masovno završavaju fakultete. Nadam se da će se opametiti i posvetiti se obrazovanju, koje će joj, sigurno, značiti u životu – rekao je izvor.

Možda joj Brena “kupi diplomu, mada je teško u to povjerovati, jer koja svekrva voli snahu? Uz to Brena je poznata kao jedna od najvećih stipsi na estradi!