Brat i sestra, lovci na vanzemaljce, šokirali Ameriku: “Pronašli smo autocestu za NLO-e, evo gdje se nalazi”

Brat i sestra, lovci na NLO-e, otkrili su, kako tvrde, autocestu za NLO-e koja se proteže širom Amerike, a u čijoj se blizini često događaju čudne i neobjašnjive stvari – od mutacija stoke do vanzemaljskih otmica.


Brat i sestra Chuck Zukowski i Debbie Ziegelmeyer godinama su putovali širom SAD-a na svako mjesto na kojem bi se dogodile čudne stvari povezane s NLO-ima. Tokom jedne istrage koja je uključivala mutaciju stoke, Chuck je primjetio kako se velik broj neobjašnjivih incidenata događa na potezu 37. paralele. Pozvao je svoju sestru koja je istu stvar primjetila na području Missourija. Tada su udružili nage i zajedno krenuli u potragu.
Ubrzo su se njihove sumnje potvrdile. Zapisali su izuzetno velik broj neobjašnjivih događaja koji su se dogodili uz 37. paralelu za koju kažu kako predstavlja svojevrsni autoput za neidentifikovane leteće objekte, a svoju su teoriju objasnili u knjizi ’37. paralela’, a u toku je i snimanje filmskog prikaza.
‘Bilo je to 2006. godine kada sam radio na slučajevima mutacija stoke. Svi su oni imali nešto zajedničko, bili su iznimno slični slučajevi, većina ih je bila s desne strane i protezali su se od istoka prema zapadu. Tada sam zapravo shvatio da se većina takvih događaja dogodila u blizini 37. paralele. Odmah sam nazvao sestru i upitao je je li i ona primjetila kako se mutacije uglavnom događaju oko te paralele’ ispričao je Chuck za The Sun.
Dodao je kako mu je na to pitanje sestra potvrdno odgovorila. Tada su zajedno počeli istraživati svoju teoriju. Ubrzo su shvatili kako područje oko 37. paralele obiluje neobjašnjivimn događajima i fenomenima.
‘Bili smo budni do jutra, zapisivali poznate događaje, kada smo uočili ponavljajući uzorak’, rekao je Chuck.
37. paralela proteže se od Kalifornije preko Nevade, Colorada, Kanzasa, Missourija, Illonoisa, Kntuckyja sve do Virginije. Na ovom se potezu nalazi i vojna baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade poznata kao Područje 51 (Area 51) kao i baza Dulce za koju postoje neka nagađanja da se zapravo radi o podzemnoj bazi izvanzemaljaca.
‘Vjerujemo kako je paralela 37. svojevrsna autocesta za NLO-e. Čini se kako na tim dijelovima ulaze u naš planet i iz njega izlaze’, rekao je Chuck.
Debie, koja je i sama prošle godine doživjela ukazanje NLO-a na području 37. paralele (za vrijeme partija u vikendici na jezeru Farmington) kazala je kako se trenutno bavi istraživanjima neobjašnjivih događaja oko 37. paralele izvan granica SAD-a. Naročito oko okeana. Istaknula je kako se na toj liniji nalazi grčki grad Atena kao i da 37. paralela predstavlja granicu između Sjeverne i Južne Koreje.
‘Na svojem mobitelu imam aplikaciju koja pokazuje odnos zvijezda. Jednom sam prilikom vidjela kako su se formirale četiri zvijezde koje do tada nisam vidjela. Bile su male i postajale su sve sjajnije i sjajnije. Kasnije sam i od stručnjaka doznala kako sasvim sigurno nije riječ o nikakvoj vojnoj letjelici ili bilo kakvom dijelu nekog eksperimenta’, rekla je Debie.

error: Content is protected !!