Bračni problemi Maje L. iz Beograda bili su uzrokovani crvenom magijom

Udala sam se u dvadeset i drugoj godini i odmah se obrela u Berlinu. Uživala sam u braku i sa suprugom nikada nisam imala problema. Šta se desilo sa njim pa je počeo lutati i tražiti zagrljaj druge žene? Bila sam slomljena. Jedva sam čekala da moja majka stigne iz Srbije kako bih bar sa nekim podijelila tugu

I danas mi se često redaju slike od prije godinu dana kako plačem i molim supruga da ne ostavlja mene i našeg sina. Nije se obazirao na moja preklinjanja. Obećavao je alimentacije i sve što bude trebalo ali je govorio kako više ne može biti uz mene. I samo moje prisustvo ga gušilo. Otišao je i iza sebe ostavio bol, gorčinu i prazninu. Nekako sam smogla snage da se saberem samo zbog sina…

Oči izdajice

Udala sam se u dvadeset i drugoj godini i odmah se obrela u Berlinu. Uživala sam u braku i sa suprugom nikada nisam imala problema. Šta je se desilo sa njim pa je počeo lutati i tražiti zagrljaj druge žene? Bila sam slomljena. Jedva sam čekala da moja majka stigne iz Srbije kako bih bar sa nekom imala podijeliti tugu.

Ona mi je ulijevala nada. Pričala je kako u svakom braku ima kriza. Kako se muškarcima obično nekada desi da moraju prolutai ali da se na kraju uvijek vrate suprugi i djeci. Vjerovala sam joj i to me ojačalo. Ljubav u meni je bila jača. Nisam dopustila da mržnja pobijedi iako sam poslije saznala da je one noći kada je otišao, skrasio se kod moje rodice. Ona je napravila sihir da nas rastavi, nije mogla podnijeti što živimo u ljubavi i slozi.

Na sav glas je, kada bi došao u Berlin, pričao kako mu više ništa ne značim. Ali ja sam u dubini njegovih očiju vidjela da nešto nije u redu. Još sam u njima nazirala ljubav prema meni. Ni on a ni ja nismo predavali zahtjev za razvod.

Pokajnik na vratima

Iscjeliteljka Aida Terzić

Nisam ga željela izgubiti. Odlučila sam da da potražim pomoć. Majka mi je objašnjavala o magiji, kako bi ona mogla biti uzrok našeg problema. U magiju nisam vjerovala, ali sam povjerovala majkinim riječima kako moram potražiti pomoć duhovnog iscjelitelja.

Od jedne prijateljice sam dobila broj telefona iscjeliteljke Aide Terzić. Ova iscjeliteljka je i njoj pomogla. Premišljala sam se ali sam ipak odlučila da pozovem Aidu. Čim sam započela da da ovoj iscjeliteljki pričam o svojoj gorkoj sudbini, prekinula me. Rekla je da njoj samo treba moje ime, prezime i datum rođenja i da je nazovem za deset minuta.

Od Aide sam saznala da sam žrtva crvene, ljubavne magije koju mi je rodica nabacila na mene i mog supruga. Ta magija razara ljubav, brak, porodicu i dom. Aida je rekla da ne brinem. Nisam trebala dolaziti kod Aide. Tretmane mi je radila na daljinu. Učila mi je sedam dana a u međuvremenu mi je poslala zaštite. Nakon toga, rekla je da će se moj suprug brzo vratiti i moliti za oproštaj.

Tako je i bilo. Suprug je došao, plakao je i molio da mu oprostim. Danas smo ponovo sretni. Došli smo zajedno do iscjeliteljke Aide kako bi joj zahvalili na svemu što je učinila za nas.

Komentari

komentara