Bračni par Marta Savić i Mile Kitić pod lupom astrologa Zorana Petrovića Šumadinca: Prazan emotivni život – dosta partnera ali nimalo emocija!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Muzičko- bračni par Kitić – Savić već dugo godina su prisutni na estradnom nebu. Brak im,barem na prvu, funkcioniše odlično – gotovo idealno.

Milojko –Mile Kitić je rođen 1. januara u Derventi. U mladosti se počinje baviti muzikom i odmah zauzima odličnu poziciju na folk nebu tada velike i jake SFRJ. Njegov uspon  ne jenjava ni danas.

Mile  je u podznaku Riba koja mu daje  pretjeranu osjećajnost, nježnost, simpatičnost, sklonost metafizici, meditaciji i duhovnoj harmoniji. Velikodušan je prema bližnjima. Jake i burne emocije brzo ga dovedu do razočarenja i patnje. Idući svojim metafizičkim putem, često pomažući slabijima od sebe, što na žalost, drugi znaju pogrešno da protumače i iskoriste, prijatelje nalazi vrlo lako, zahvaljujući svom izrazitom altruizmu i društvenosti.

Deseta kuća mu je jako izražena u grafikonu . Ova kuća ukazuje da je poslovni uspjeh neizbježan i da traje beskonačno. Takođe ova deseta kuća mu doprinosi pobjede, priznanja  i vrhunce u karijeri. Ova kuća takođe se odnosi i na autoritet  jer predstavlja oca.

Treća, šesta i 11. kuća su mu potpuno prazne  što ukazuje da pored poslovnog uspjeha, privatno zna biti jako neispunjen.

Šesta  kuća koja je prazna naglašava da kroz život ga očekuje veoma buran  ali opet prazan emotivni život, tj. dosta partnera ali veoma malo ili čak nimalo emocija.

 Saturnov povez preko očiju

Mile je u znaku Jarca gdje vlada planeta Saturn i koja mu doprinosi veoma hladan i površan emotivni život. Ta kombinacija planeta konstantno ga tjera – gura kroz buran emotivni život gdje on u toj brzini apsolutno ne stiže da sagleda realno stanje njega  kao i partnera takođe. Saturn  u trećoj kući mu stavlja povez preko očiju.

Marta Savić je po grafikonu sušta suprotnost Milu i pravo je čudo da su godinama zajedno. Ali pak da zavirimo malo i u njen natal.

Marta je rođena u malom mestu nadomak Modriče u malom mestu Vranjak. Svoju karijeru počela je Južnom Vetru 1988. godine.

Savićka je Bik u astrološkom znaku sa podznakom Raka dok u drugoj kući joj vlada planeta Venera.

Marta je specifični astro kod jer u njenom grafikonu trećina kuća je potpuno  prazno, ali idemo redom da sagledamo cjelokupan grafikon.  Bikom upravlja Venera i zbog nje je sklona užicima i naklonjena je umjetnosti, prije svega muzici. Fizički je povezana sa vratom i grlom. Bik je zemljani znak, pa se povezuje sa sigurnošću, brigom i stabilnošću.

Fiksni kvalitet doprinosi da započete poslove ne prekida, jer nije sklona promjenama. Vezuje se za vrijednosti i konkretne stvari, ali i finansijske forme, pa se slobodno može reći da je materijalista. Zato nikada neće lutati i vezivati se za neopipljivo i pretpostavke. Sunce u Biku je nagoni da se odredi prema nečemu i “pusti korijene” u sferi materijalnog.

Znači, tamo je gde su forme jasne i gdje nešto treba učvrstiti ili zadržati. Nema želje za promjenom postojećeg i tu se uočava prirodna nefleksibilnost i pad energetski.

Podznak Rak čini je veoma simpatičnom, idealističnom i senzitivnom osobom, sposobnom za davanje i sa mnogo emocionalne topline. Potreba za srećnim porodičnim životom je područje gdje se najbolje izražava. Emocionalna iskustva je za Martu veoma važno i uglavnom dominiraju u njenom životu, i u dobru i u zlu. Lako pada pod uticaj onih koje voli ili im se divi, a isto tako zna da bude i hladna, rezervisana i nepovjerljiva prema onima koje ne poznaje dobro ili joj se generalno ne sviđaju.

Martina prva , treća, šesta, sedma i dvanaesta kuća grafikona su potpuno prazne.

Prva kuća inače predstavlja najznačajnije mjesto u astro karti. Ova kuća veoma jako  utiče na cio životni dio koji govori da ulaskom u četvrtu dekadu života sve se mijenja i postaje negativnije.

Treća prazna kuća se odnosi na porodicu i jasno ukazuje da porodica nije uravnotežena i da stoji na staklenim nogama.

Šesta kuća govori da karijera na početku kreće veoma dobro da bi poslije naglo prestala i tada ima pretenzije da i sama padne u energetski kolaps.

Sedma  je vezana za brak i partnerstvo, kod Marte je i ta kuća potpuno prazna, što nam  govori da brak i ni izdaleka nije dobar kao što izgleda.

Dvanaesta kuća joj donosi gubitke na poslovnoj ali i emotivnoj strani tako da se nikako ne miri sa situacijom i samim tim pada u svoju sopstvenu mrežu, bez nade za povratak nazad.

Ovaj dugogodišnji bračni par koji djeluje itekako jako dobro, u stvari je samo prividno dobar i sve stoji na staklenim nožicama. Brak opstaje isključivo željom da se ne rasformira ali nijedno u braku ne uživa. U ovom braku postoje tako reći tolerancija ali nikako emocije ne buktaju već se samo nazire dim. Šteta je što oba partnera više nemaju snage a ni želje da se pokreni jedno prema drugome i da tako razbuktaju  vatru kako se ne bi gušili u dimu koji je oko njih.