Božiji dar:VIDOVITA RENATA RJEŠEVA SVE VAŠE PROBLEME, SKIDA MAGIJU, GLEDA U VAŠE JUČE, DANAS, SUTRA…

Kada smo Vidovitu Renatu upitali zašto se gotovo čitavog života bavi magijom, vidovnjaštvom i čišćenjem duša, domova i poslovnih firmi od svih negativnih energija, njen odgovor je bio više nego odlučan:

– Pomaganje me čini sretnom! Svakome mogu pomoći da riješi sve svoje probleme i pronađe pravi put.

Inače, naš susret sa ovom ženom neobičnog dara za našu ekipu je bio uistinu impresivan. Ona je “znala” da će se naša ekipa namučiti u putu do nje, te da ćemo joj kasniti oko dva sata.

– Nije mi prvi put da “vidim” put onih koji mi namjeravaju doći pa i vama. Moje „šesto čulo“ mi sve kazuje. Zato sam vas upozorila da se ne seskirate i da ne žurite. „Vidjela“ sam neke blokade na putu, ali nisam vidjela ništa strašno – objasnila nam je.

Zaista smo imali duge zastoje na granici, zalutali smo u toku putovanja. Kasnili smo skoro tri sata. Tada smo shvatili da Vidovita Renata sve vidi i sve zna.

O njoj bi vam mogli roman pisati. Hiljade je jako bolnih priča iz njene ordinacije, u kojima je zbog magije dolazilo do bračnih brodoloma, porodičnih svađa, propadanja poslovnih carstava… Svi oni su odabrali najlaški i najisplativiji put, u borbi protiv magije i zle sudbine, te pronašli spas kod VIDOVITE RENATE.

Ova žena zna prepoznati sreću i postati joj prijatel. Svojim urođenim darom prepoznaje i otklanja negativnu energiju! Skida zlo sa čovjeka i vraća mir, slogu i harmoniju u domove i ljudska srca! Bez greške „gleda“ vašu prošlost, sadašnjost, te daje savjete za bolju budućnost.Vraća voljenu osobu u vaš zagrljaj, skida uroke, pomaže da pronađete srodnu dušu. Radi i na daljinu!
Ovdje je kontakt Vidovite Renate:

error: Content is protected !!