BOJA RUŽA ZA USNE PUNO GOVORI O VAŠOJ LIČNOSTI: KAKO DA NE POGRIJEŠITE

Bez obzira volite li na usne nanijeti samo bezbojni balzam ili malo sjajila – ili se pak osjećate goli ako nemate jarko crveni ruž – izbor boje ruža mnogo govori o vašoj ličnosti.

Žene koje nose jako ružičasti ruž su “nestašne”

Za energične i razigrane žene, jarka ružičasta je odlična nijansa. Ako ćete najčešće posegnuti za ovom bojom, iz vas energija pršti, a vaš razigrani stil odgovara visokoj razini energije koju imate i nagovještava vašu nestašnu stranu.

Žene koje biraju boju šljive su jedinstvene

Pobornice ove nijanse na usnama definitivno nemaju ništa protiv toga da su u centru pažnje. One zrače samopouzdanjem i neće ustuknuti pred izazovom. Usne boje šljive također ukazuju na jedinstveni osjećaj za stil, jer se ove žene uvijek izdvajaju od gomile, piše 24.sata.hr.

Žene sa jarko crvenim ružem su strastvene

Kao i dame koje se odluče za nijansu šljive, i ljubiteljice crvenog ruža za usne vole pažnju drugih i svjetla reflektora na pozornici i potpuno im je ugodno (i prirodno) kad su sve oči uprte prema njima. Žene s crvenim usnama također su izrazito strastvene i glasno govore o svemu, čak i kad je drugima to tabu tema.

Tajnovite žene sa tamnocrvenim karminom

One koje vole tamnocrvenu nijansu zrače samopouzdanjem i ostavljaju dojam da uvijek znaju što žele i ne libe se ničeg da to i ostvare. Ipak, one su nešto mirnije od ljubiteljica jarke crvene boje. I premda možda neće uvijek žudjeti za centrom pozornosti, prvom će prilikom pokazati da imaju puno toga za reći.

Ruž u boji kože za brižne i sramežljive dame

Žene koje nose ruž u boji kože mogu biti sramežljive po prirodi, ali su i izrazito tople i brižne. Iako su uložile trud u svoj izgled, one to neće pokazati, a najdraže im je kad izgledaju potpuno prirodno – što vole i na drugima.,