BLOGERICA OTKRILA KLJUČ SRETNOG BRAKA I TIME RAZBIJESNILA ŽENE DILJEM SVIJETA

33-godišnja američka blogerica Amanda objavila je rat svim feministkinjama objavivši svoj blog o sretnom braku. Nije ih razbjesnio sadržaj bloga niti savjeti u njemu, nego ono što je obećala svom mužu – a to je da će uvijek biti savršenog izgleda. 
brak love

“Vidim pogled u muževim očima kada izađem iz kupaonice spremna za izlazak, ili kako zagleda moju guzu kad se vratim s treninga. To što ima atraktivnu ženu čini ga najsretnijim. Moj suprug i ja imamo vrlo tradicionalan brak u odnosu na ljude naših godina. Ja sam uvijek kod kuće kad se moj muž vrati s posla. Obožavam mu napraviti njegovo omiljeno piće, a najvažnija stvar u našoj vezi je to što sam ja žena iz njegove mašte.

Ljudi kažu da sretan život čini sretna žena, ali ja sam najsretnija kad je moj suprug sretan. Postoji razlog zašto su kozmetika i teretane industrije od više milijardi dolara. Žene stvarno žele izgledati bolje, a muškarci su vizualna bića. Oni žele da njihove žene izgledaju atraktivno i da njihovi prijatelji budu ljubomorni zbog toga.

Dok nisam upoznala Ithana, u svom životu nisam imala osobu koja me voli, poštuje i želi da budem sretna. Što god drugi govorili o nama, mi zaista podržavamo jedno drugo.”

Što kažete na njezinu odluku i njezine savjete za sretan brak?