Blizanačku dušu ćete prepoznati po ova četiri znaka

Svi žele da nađu svoju drugu polovinu, ali to nije uvijek lako

Ako je u vaš život ušetala “blizanačka duša”, ona sa kojom dijelite ogroman naboj emocija i koja je baš kao drugi dio vas, to možete prepoznati po intezivnom osjećaju, ali najvjerovatnije će je pratiti i četiri ovakve karakteristike.

1. Ubrzan lični razvoj

Obično kada se bliznačke duše konačno susretnu, nakon intezivne i instant hemije počinje period ubrzanja ličnog razvoja i evolucije za obje ove duše i za svaku od njih pojedinačno. Obje osobe prilikom poznanstva reflektuju duboke dijelove sebe, a ta novonastala energija će ih podstaći da otkriju u sebi sve darove koje su od Boga dobili. Obje blizanačake duše shvatiće da njihovi životi imaju svrhu, i otkloniće im se zastarjeli sistemi vjerovanja i stereotipi.

2. Osjećaj kao da spoznajete

Kada upoznate svoju blizanačaku srodnu dušu, to će biti osjećaj potpuno drugačiji od bilo koje konekcije koju ste imali u životu, ali će vas istovremeno podsjetiti na nešto neopisivo lijepo i poznato u srcu. Osjetićete i znati da ste sa ovom dušom vječno povezani. Vi se prirodno osjećate kao jedno sa tom osobom, a vaša ljubav je snažna i ogromna.

 

3. Ili mir ili haos

Susret blizanačkih duša nije za one sa slabim srcem, zbog čega mnoge duše neće izabrati to iskustvo u ovoj inkarnaciji. Plamen bliznačkog odnosa može da se razbukta u ekspanziju ljubavi i prihvatanja, ali može i da se naglo i burno sruši i odvede vas u vrtlog haosa i bola. Drugi scenario se uglavnom dešava kada druga bliznačka duša nije spremna da se oslobodi starih navika, vjerovanja i obrazaca ponašanja koja sprječavaju iskustvo ljubavi bez vezanosti i očekivanja. Ovaj odnos je uvijek izazov za oba partnera.

4. Seks je drugačijeg “kalibra” u odnosu na sva prethodna iskustva

Veliki broj blizanačkih duša će se ujediniti u seksualnom odnosu koji će biti potpuno drugačiji u odnosu na bilo koji drugi iz prošlosti. Blizanačke duše mogu da vode ljubav i bez pravog tog čina – one razmjenjuju fizički kontakt na astralnom nivou. To zapravo predstavlja osjećanje da je nečiji duh potpuno spojen sa vašim, čak i bez seksa. Seks u svakom odnosu predstavlja sjedinjenje, ali među blizanačakim dušama on predstavlja put u drugi svet – u mjesta gdje se stapaju vaši prošli i budući životi zajedno sa sadašnjim.