BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BLIZANAC I BLIZANAC

Ova veza nikada neće biti statična, ali isto tako možemo reći da neće ni vječno trajati. Jedan drugome neće dozvoliti da iznesu svoje mišljenje i dobiju pravo na riječ. U ovoj vezi Blizanci mogu uspeti samo ako su u pitanju umni poslovi, a to se posebno odnosi na poslove mode i izdavaštva. Brak između osoba rođenih u znaku Blizanaca, bi bio pun napetosti i trzavica, što bi se moglo negativno odraziti na njihovo zdravstveno stanje, posebno na nervni sistem. Jednom rječju, ovaj brak bi donio malo mira i puno trzavica.

BLIZANAC I RAK

Da bi se održala, ova veza zahtijeva mnogo odricanja, truda i tolerancije kod oba partnera. Međutim, ako Rak uloži dodatni napor i uspije da podijeli interesovanje Blizanaca, različita raspoloženja Raka mogla bi da zainteresuju osobu rođenu u znaku Blizanaca. Rak kao romantik i idealista, stalno dolazi u sukob sa praktičnim Blizancem, koji racionalizuje ljubav. Rak je sposoban za veća društvena uzbuđenja i zanos, što je Blizancu smešno, jer on nije sposoban za duboku društvenu ljubav, koja je tako tipična za Raka.

BLIZANAC I LAV

Naročito je česta, tipična i harmonična veza ova dva znaka, kada je žena rođena u znaku Blizanaca, a muškarac u znaku Lava, mnogo više nego obratno. Lav dominantan i jak, logično hoće da podredi svog partnera, što Blizanac rado prihvata, a sve ovo je uslovljeno astronomskim konstalacijama Sunca i Merkura. Harmonija između ova dva znaka je potpuna.

BLIZANAC I DJEVICA

Dešava se da Blizanac i Djevica imaju ljubavni kontakt, mađutim on je više erotske prirode, nego duhovne. Zapravo, moguća je samo čulna privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka bitno razlikuju i često sukobljavaju, pa je harmonija nemoguća. Djevica je stidljiva, smjerna, idealistična, romantična i za nju je seks svetinja. Blizanac je samo čulan i nesposoban za trajne veze, promjenljivost je njegova glavna osobina. Blizanci često obmanjuju Djevice, koje nevjerstvo ne mogu da trpe, i zato su rasprave, svađe i raskid neminovni.

BLIZANAC I VAGA

Ovo je neobično harmonična veza, jer je čine dva vazdušna znaka. Šarmantni, slatkorečivi, umiljati Blizanac s lakoćem zavede lijepu, nježnu i emotivnu Vagu, kojoj upravo trebaju njegove laži kako bi imala sreće u ljubavi. Na tome počiva trajna i harmonična veza između ova dva znaka. Praktični i snalažljivi Blizanac, takođe, pomaže nežnoj Vagi nezainteresovanoj za materijalnu stvarnost, pa se i praktična korist javlja i kao razlog dugog trajanja ljubavi ova dva znaka.

BLIZANAC I ŠKORPIJA

Kombinacija ova dva znaka može biti harmonična ukoliko je žena Škorpija, a muškarac Blizanac. Žena Škorpija svojom magnetičnošću, energijom i voljom može s lakoćom podrediti muškarca Blizanca, pa Blizanac opijen njenom gvozdenom voljom, prvi put u jednoj vezi može da bude slepo veran, što je inače njemu potpuno strano. Muškarac Škorpija, opterećen ljubomorom i posesivnošću, koja se naročito ogleda u ljubavi, ne može podneti promenljivost Blizanca pa se teško odlučuje na ovakvu vezu.

BLIZANAC I STRIJELAC

Između ova dva znaka postoji možda najveća erotska privlačnost. Preterivanja kojima su Blizanci ponekad skloni, mogu da razdraže Strelca, čija logika pak, može da izazove odbojnost i zbunjenost kod Blizanca. Oba partnera su fizički i duhovno veoma aktivni, tolerantni i lako prilagodljivi. No, moralan, častan, otvoren i pošten Strelac opsednut pravdom, poštenjem i dobrotom često ne razume pragmatičan i koristoljubiv stav Blizanca, pa otuda sukobi i svađe.

BLIZANAC I JARAC

Ovi partneri ne cene kvalitete onog drugog i slobodno možemo da kažemo da ovakva veza ne donosi ništa dobro. Neprestane promene Blizanaca mogu da „izlude“ Jarca. Sa druge strane, ljubomora i koristoljubljivost Jarca mogu da udalje Blizanca.

BLIZANAC I VODOLIJA

Evo jedne uzbudljive, duhovne i pustolovne veze. Blizanac i Vodolija pripadaju istoj vazdušnoj grupi, pa možemo reći da su oni u fizičkim, ako ne u duhovnom smislu, napravljeni od istog materijala. Volje su im indentične, pa svesnija, starija, ingenioznija, talentovanija i sa većom inspiracijom Vodolija dopunjuje svojom intuicijom i maštom, jak, analitičan i praktičan duh Blizanca. Slobodno možemo reći da je sinteza ova dva znaka spoj između intuicije i logike, mašte i odličnog intelektualnog zapažanja.

BLIZANAC I RIBE

Ovo je retka i neharmonična kombinacija dva Sunčeva znaka Zodijaka, jedan vazdušni a drugi vodeni. Jedan brz, intiligentan i praktičan, drugi haotičan i mističan. Oba znaka su promenljiva. Blizanac je uvek u potrazi za novim, pa mu ljudi, knjige i mesta brzo dosade. Kod ribe su osećanja promenljiva, pa se čini da se ova dva znaka mogu sresti samo slučajno, a sjediniti ih može jedino pusto ostrvo.

BLIZANAC I OVAN

Ako je žena u znaku Ovna, ovakva veza bi mogla da uspe, jer ni jedna ni druga strana ne vole mnogo prigovaranje i pored svađa koje su česte. Ovan koji želi materijalnu sigurnost zajedno sa Blizancem, čije su sklonosti ka materijalnom takođe izražene, nalazi u ovakvoj vezi punu satisfakciju i postoje veliki izgledi da njihov život prođe u miru i harmoniji.

BLIZANAC I BIK

U slučaju da osoba rođena u znaku Bika ima umetničke sklonosti ova veza ima izgleda da bude uspešna, jer će Blizanac ceniti upornost i talenat Bika. U ovakvoj vezi Bik bi morao biti tolerantan prema povremenim lutanjima Blizanca, a tada bi Blizanac pružio podršku i davao nove ideje konvencionalnijem Biku.