Bizarnosti u 2018: Poljaci proizveli pivo od vaginalnih bakterija. Pakistanka ubila muža i napravila rižoto, Kinezi podvalili Zimbabveu male kondome…

Ovu 2018. dugo nećemo zaboraviti jer su se izdešavale vrlo neobične priče. Neke od njih su javnost ostavile u šoku kao što je, na primjer, žena koja je ubila momka, a ostacima njegovog tijela nahranila pakistanske radnike, ili, pak, neboder u Kini koji izgleda poput muških genitalija. U INdiji vjenčali dvije žabe, da bi prizvali kišu..


Indijan Ekspres (Indian Express) napravio je popis najbizarnijih priča koje su obilježile 2018. godinu.

Žena ubila momka pa potom od njega napravila rižoto

Kada je pakistanskim radnicima koji su radili u Ujedinjenim Arapskim Emiratima bila ponuđena machaboosa (tradicionalno jelo s rižom i mesom) nisu mogli ni da slute da je jedinstveni sastojak ovog jela ljudsko meso. Naime 30-godišnja žena kasnije je priznala kako je zapravo zaklala svog dečka, isjeckala njegove ostatke i dala ih kao obrok građevinskim radnicima.

Kineski neboder koji liči na muške genitalije

Medijski centar koji se nalazi u jugoistočnoj Kini danima je ismijavan na društvenim mrežama jer je javnost podsećao na muške genitalije. Za izgradnju ove zgrade bile su potrebne dvije godine, međutim, osude javnosti pojavile su se odmah nakon završetka radova.
Pivo od vaginalnih bakterija

Poljska kompanija proizvela je novo piće. Ovo pivo napravljeno je od vagnalnih bakterija zgodnih Čeških modela. Projekat je započet 2016. godine, a pivo se na policama trgovina pojavilo tek u 2018. godini.

Suprug tražio razvod zbog nedostatka seksa na medenom mjesecu

Iako se vjeruje da su upravo prvi mjeseci braka oni najteži, ima onih koji su bili toliko nestrpljivi da su razvod braka zatražili odmah nakon medenog mjeseca. Muškarac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prekinuo je medeni mjesec i vratio se kući kako bi zatražio razvod zbog nedostatka seksa.

Vjenčanje žaba

O vjenčanju dvije žabe u Indiji pisali su mnogi mediji. Naime prema vjerovanju vjenčanje dvije žabe zadovoljava bogove kiše, te će zbog ovog čina poslati više padavina.

Živi leš

Kineskinja Čen bez prethodne konsultacije s ljekarom poslala je tijelo svog muža, koji je bolovao od raka želuca, u mrtvačnicu. Tek nakon što je patolog počeo da radi na pripremi tijela za pogreb, čovjek po imenu Hung počeo je da mrda ustima i prstima.

Kineski kondomi premali za muškarce iz Zimbabvea

Kineska roba uzima primat na tržištima širom svijeta. Međutim, upravo zbog te masovne proizvodnje u javnosti se stvorilo nepovjerenje kada je u pitanju njihov kvalitet. Ipak, nije kvalitet jedino što brine muškarce Zimbabvea. Naime, njima su kondomi koje proizvode Kinezi jednostavno premali i traže da ih povećaju.

Nakon 40 dana razveli se zbog šavarme
Jedna Arapkinja odlučila je da se razvede od svog muža nakon što je on odbio da joj kupi tijesto za šavarmu i to samo nakon 40 dana braka.

Napili se na medenom mjesecu i kupili hotel

Jedan novopečeni par toliko se napio na medenom mjesecu, da su kupili hotel na Šri Lanki u kojem su boravili.

Doktori izvadili upaljač u čovjekovom tijelu nakon 20 godina

Najčudnija stvar koja se dogodila ove godine na polju medicine jeste kada su doktori nakon dvadeset godina iz stomaka muškarca izvukli upaljač. Nakon što su ga izvukli, rekli su kako je prava sreća što upaljač nije doputovao do njegovih crijeva jer bi ga to ubilo.