Bizarne ljubavnike upoređuju sa vampirima: MEGAN FOX PRIJE KRV SVOG MOMKA

 Megan Fox i njen zaručnik reper Machine Gun Kelly piju krv jedno drugome, a nedavno je glumica otkrila kako izgleda njihov ritual

Glumica Megan Fox je nedavno izjavila da ona i njen zaručnik Machine Gun Kelly konzumiraju krv jedno drugom u ritualne svrhe. Ova izjava šokirala je mnoge, a glumicu su prozvali sotonisticom i vampiricom.

 “Samo nekoliko kapi”

Veliki broj njenih fanova ostali su razočarani transformacijom kroz koju prolazi poznata ljepotica nakon što je započela vezu sa Kellyjem, a sada je objasnila o čemu se zapravo radi i kako izgleda ovo ritualno ispijanje krvi.

  • Pretpostavljam da nas ljudi zamišljaju s čašama krvi, poput glumaca u Igri prijestolja kada pijemo krv jedno drugom-, rekla je Megan za Glamour UK, dodajući:
  • Radi se o samo nekoliko kapi. Ali da, povremeno konzumiramo krv jedno drugome, ali samo u ritualne svrhe.

 

Početkom godine slavna glumica na Instagramu je otkrila da su se ona i njen zaručnik popili krv kako bi obilježili zaruke. Megan je rekla kako želi biti oprezna tokom rituala, dok je MGK općenito nepromišljeniji.

  • Prolili smo nekoliko kapi krvi i popili je- , rekla je i dodala: On je mnogo nasumičniji, užurbaniji i kaotičniji, stvarno je spreman razrezati prst razbijenim staklom i reći: “Uzmi mi dušu”.

 Voli tarot i astrologiju

Na pitanje je li Kelly posjekao prst, Megan je objasnila da se to nije dogodilo te objasnila praksu koju primjenjuju.

  • Čitam tarot karte i bavim se astrologijom, radim sve te metafizičke prakse i meditacije. I radim rituale za vrijeme mladog i punog mjeseca. I tako, kada to radim, koristimo to s razlogom”, rekla je Megan Fox, koja često ponašanjem sa svojim zaručnikom šokira javnost.

Machine Gun Kelly ponosno nosi bocu krvi svoje zaručnice oko vrata, baš kao što su to nekada činili bivši par Angelina Jolie i Billy Bob Thornton.

Podsjetimo, Megan Fox, koja s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom ima troje djece, prvi je put ove godine u objavi zaruka spomenula konzumaciju krvi.