Bivši kanadski ministar odbrane: “Vanzemaljci slobodno šetaju među nama, sarađuju sa vladama i uglavnom su dobronamjerni”

“Vanzemaljci prihvataju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Na primjer, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima.”

Kanadski ministar obrane Paul Hellyer, koji je tu funkciju obavljao tokom šezdesetih godina prošlog vijeka, istupio je u javnost i te iznio svoje tvrdnje o vanzemaljcima, odnosno pojasnio koliko su dugo među nama.

U intervjuu s novinarkom Sopho Ševarnazde koja radi za Russia Today, Hellyer je rekao da vanzemaljci već hiljadama godina posjećuju Zemlju, a mi ih znamo za osamdesetak. Većina njih izgledaju kao ljudi do te mjere da bi teško bilo ko na ulici primijetio ikakvu razliku.

Također je rekao da neki od njih sarađuju s vladama pojedinih država, a za većinu tehnoloških ostvarenja možemo biti zahvalni upravo njima. Potvrdio je da su u većini dobronamjerni, a samo za neke vrste vanzemaljaca namjere nisu poznate.

“Vanzemaljci prihvataju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Na primjer., time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima. više puta su nas upozorili da se počnemo mijenjati i voljni su nam  pomoći, ali samo ako smo s time saglasni, ako to sami zatražimo”, rekao je, između ostalog, Hellyer.