Bivši astronaut: Vanzemaljci su već odavno ovdje, oni su nas stvorili!

Ideja da su drevni izvanzemaljci stvorili ljudsku vrstu fascinira bezbrojne autore i istraživače već decenijama. I dok naučnici smatraju da je to apsurdno, nebrojeni dokazi, pronađeni širom svijeta ukazuju na postojanje izvanzemaljaca.

Možda je najvažnija veza između uspona civilizacije i izvanzemaljskih bića prisutna u istoriji, skrivena u drevnim rukopisima i glinenim pločicama, koje su opstale hiljadama godina.

Primjer je za to drevni sumerski popis kraljeva koji opisuje kraljeve koji su vladali Zemljom ukupno 241.200 godina, od kada je prvobitno kraljevstvo sišlo s neba.

Stručnjaci smatraju da nije sve što je zapisano na sumerskom popisu kraljeva stvarno, tvrdeći da je riječ o mješavini prapovijesnih i mitskih zapisa, koji govore o bogovima koji su vladali zemljom, uživajući u nevjerojatno dugim vladavinama.

Alfred Worden, bivši astronaut i član misije Apollo 15 rekao je nešto zanimljivo o izvanzemaljskom životu, dok je govorio u intervjuu za Good Morning Britain.

Al Worden američki je astronaut i inženjer koji je bio pilot zapovjednog modula za lunarnu misiju Apollo 15 godine 1971. Jedan je od samo 24 čovjeka koji su odletjeli na Mjesec.

Bivši astronaut također je uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda kao “najizoliraniji čovjek” za vrijeme svog samostalnog boravka u zapovjednom modulu Endeavour.

Dok je govorio za Good Morning Britain, Wordena, astronauta koji je letio oko Mjeseca 75 puta i proveo šest dana u orbiti oko Mjeseca, pitali su vjeruje li da su izvanzemaljci stvarni.

Odgovor je vjerojatno iznenadio sve koji su gledali intervju.

Bivši član Apolla 15 rekao je da ne samo da su izvanzemaljci stvarni nego da su došli na Zemlju u dalekoj prošlosti i stvorili našu civilizaciju te da ako tražimo dokaze, sve što treba da učinimo jest da pogledamo drevnu sumersku književnost.

“Mi smo izvanzemaljci, a zapravo mislimo da su oni neki drugi. Ali mi smo ti koji su došli odnekud drugdje, jer je netko drugi morao preživjeti, a oni su ušli u male svemirske letjelice i onda došli ovamo, sletjeli i stvorili civilizaciju… Ako mi ne vjerujete, nabavite si knjige o drevnim Sumeranima i pročitajte što su imali da kažu. Odmah ćete shvatiti”, zaključuje Worden.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!