Bišćanka Zina T. (35) pobijedila tešku bolest te sa našim čitateljima podijelila nevjerovatno iskustvo: OD UJEDA PSA DO BOLESNIČKOG KREVETA

Od doživljene traume, stresa i šoka usljed napada čopora razularenih pasa, kod Zine je došlo do pometnje u radu organizma, a lijekovi koje je trošila s kombinacijom oslabljenog imunog sistema, doveli su do raka jetre XX Eliksir sa Kavkaza i Cedar ploča još jedanput pokazali su svoju snagu

Koračala je polako do obližnje prodavnice, sasvim smirena, razmišljajući o večeri koju je planirala spremiti za svoga supruga. Novčanik koji je imala u rukama, slučajno joj je ispao u žbun pored puta. Spustila se da ga podigne, i zatim iznenada osjetila dah na svojoj ruci i tupi zvuk psećeg režanja. Nakon što se okrenula, ostala je šokirana onim što je ugledala. Bila je okružena psima lutalicama, koji su bili u stavu za napad. U tim momentima i ne razmišljajući o vrijednosti koja se nalazila u novčaniku, zgrabila ga je, i onako kao da drži ogromnu kamenčinu, krenula prema psima. Nekolicina ih je ustuknula, ali onaj najbliži njoj je, iskezivši zube sve do desni, krenuo u napad. Nekoliko puta ju je ujeo za butine, i za listove nogu, zatim joj rastrgavši jaknu. Nakon toga, kao da su izvršili svoju nakanu, svi psi su se razbježali.

Ovaj događaj je poput prve u nizu domina, pokrenuo lavinu nesretnih događaja, koji su život Zine činili sve gorčim i gorčim.

Napad razularenih pasa dogodio se prije dvije godine. Od nesvakidašnjeg stresa i traume, Zina se teško razboljela.

  • Stres je uzrokovao srčanu aritmiju i povišen krvni pritisak. Često sam imala povišenu temperaturu, pa sam trošila ogromne količine paracetamola, voltarena, antibiotika… Sve se to nepovoljno odrazilo na moju jetru, rezultirajući karcinomom – prepričava Zina.

Prije uspostave dijagnoze, Zina je, kaže, imala teške mučnine i bolove u stomaku, pa je u krajnje opasnom i rizičnom stanju, podvrgnuta operativinom zahvatu.

  • Ne znam šta su mi radili, znam samo da sam, probudivši se iz narkoze, ugledala nasmiješena lica. Pobijedili smo rak – govorili su svi oko mene, radujući se. Radovala sma se i ja iako sam se osjećala prilično loše, iscrpljeno. Kroz glavu su mi često prolazila pitanja, šta bi bilo da te noći nisam izašla iz kuće? Da me nisu napali psi? Da li bih se i u tom slučaju razboljela? Jesu li silni lijekovi uzrokovali oštećenje jetre?

A nakon što se i nakon operacije osjećala loše, Zina je tragom priča iz Aure, posjetila doktoricu Šuhretu Trobradović u Sarajevu i tu je dobila odgovore na sva svoja pitanja, izliječila se i spriječila razvoj dijabetesa.

Prilikom prvog dolaska, doktorica mi je objasnila da je šok uzrokovan napadom čopora pasa stvorio sveopću pometnju u radu organizma, i da je taj stres još uvijek prisutan u mom tijelu,  kroz moju memoriju, tako da tokom samog prisjećanja ili čak putem sna, uvijek sam nanovo dobijala negativne efekte tog nemilog događaja. Na dijagnostičkom pregledu protoka energije, kanali srca i jetre pokazali su rad ispod normale, potvrđujući historiju bolesti. Također, uočeno je da energetski kanal slezene koji je usko vezan sa radom pankreasa pokazuje velike poremećaje, što bi moglo značiti da bi uskoro moglo doći do razvoja dijabetesa – priča Zina.

Ovakvo upozorenje Zina je uzela sa krajnjom ozbiljnošću, kako bi blagovremeno djelovala na sprječavanju razvoja dijabetesa.

  • Kombinacijom raznih metoda liječenja dr. Seke, uveliko sam se oslobodila štetnog tereta stresa, a kasnije upotrebom Eliksira sa Kavkaza, preparatima za čišćenje organizma i temeljitom promjenom ishrane, moj je životni elan povraćen, iako sam mislila da se to nikada više neće desiti.

Zina također dodaje da je Cedar neutralizer zaštitni uređaj u njenu spavaću sobu, u kojoj je najviše boravila, unio poseban smiraj, što joj je omogućilo da kako kaže „crne misli zamijeni sa onim optimističnim“. Naravno, sam Cedar neutralizer uređaj ne djeluje na ljudske misli u direktnom smislu, ali svakako uklanja štetno elektromagnetno zračenje, koje remeti veoma osjetljive elektromagnetne procese u tijelu, i koje onemogućava da ljudski organizam, uključujući i mozak, pravilno radi i da se sigurnim korakom oporavlja od stanja bolesti.

  • Tek sad je sve u redu. Posve sam zdrava – kaže na kraju Zina.

(Arhiv Aure)