BIOCIL – najvažniji faktor u borbi protiv malignih bolesti

Prirodni dijetetski preparat sastavljen od visoko proteinskih bioaktivnih sastojaka ljekovitog bilja i korijena sa planine Bjelasice i Durmitora, spremljen u svežem stanju sadrži izvornu ljekovitu snagu prirode. Preparat pomaže bolesnicima sa teškim malignim oboljenjima u raznim fazama razvoja karcinoma i posjeduje sertifikat za ispravnost.

U organizmu preparat ispoljava svoje snažno dejstvo prirodnog imunomodulatora, pojačavajući imunitet i odbrambene snage organizma kao jednog od najvažnijih faktora u borbi protiv malignih bolesti.

Takođe, djelujući kao biljnu harmonizujući tonikum, harmonizuje i dovodi u ravnotežu poremećene fuznkcije organizma prouzrokovane malignom bolešću. Praćen od strane ljekara, preparat je pokazao izuzetno dobre rezultate u tretmanu malignih tumora plića, jetre, bubrega, želuca, debelog crijeva, prostate, mozga, kao i kod ženskih reproduktivnih organa materice, jajnika i dojki.

BIOCIL koriste pacijenti širom naše zemlje, kao i pacijenti u inostranstvu (Amerika, Kanada, Južna Afrika, Evropa…)

REZULTATI KLINIČKIN ISPITIVANJA

Klinička ispitivanja Biocila na više hiljada pacijenata obolelih od malignih bolesti mekih tkiva i nekih sistematskih bolesti ukazuju na sledeće: BIOCIL ima antikancerogeno i citostatičko dejstvo. Kod mnogih pacijenata karcinom pluća, medijastinuma i medijastaze na mozgu i jetri su „nestale“, što je medicinski neobjašnjivo.

BIOCIL ima izraženo antioksidantno i lipolitičko dejstvo „čisteći“ krvne sudove od ateromatoznih naslaga i krv od LDL (lošeg holesterola) i triglicerida.

BIOCIL, uzimajući u obzir sastav, jača imunitet, poboljšava promet hranjivih materijala, pomaže izgradnju fermenata i enzima.

UPOTREBA U MEDICINI

(INDIKACIJE)

Upotreba BIOCILA je višestruka i neverovatno uspešno pomaže u liječenju:

  • Malignih bolesti i metastaze mekih tkiva (disajnih organa, dojki, jetre, želuca i creva, bubrega prostate, jajnika, kože i potkožnog tkiva, žlezda, leukemije, mozga i dr.)
  • Autoimunitet oboljenja (reumatizam, dijabetis 1 i 2, psorijaza, multipla skleroza, lupus eritamatodes, Kronova bolest)
  • Progresivnih hroničnih bolesti (arterioskleroza, Birgerova bolest, fibroze, divertikuloze, sklerodermija…)
  • Smanjenog imuniteta (HIV, herpes zoster, kandidijaza, klamidijaza, postoperativni oporavak, astenije, anoreksija).
  • Zaštite srca i krvnih sudova (antioksidativno dejstvo)
  • Zaštite jetre (lipolitičko dejstvo, smanjenje holesterola i triglecirida)
  • Promene energetskog stanja (depresija, stresovi, manjak životne energije, psihoze i psihoneuroze)
  • Bolesti kože i sluzokože (ekcem, upale vena, hemoroidi, opekotine, gljivična oboljenja, ojedi i dr.)

Zato nije potrebno reći da je

BIOCIL VIŠE OD NADE

BIOCIL – Crna Gora, vl. Cile Žujović 00382 50 473 900 i 00382 69 52 22

Viber 00382 67 894 103 www.biocil.co.me [email protected]